Pai...ai spus:"Chiar nu stiu cum sa-l fac sa ma placa". Dragostea nu se face, ea vine de la sine.Un baiat cand este rau ori te place, ori o face din dragul de a te chinui.Adevarat,poate sa isi faca.dar incearca sa vorbesti cu el ( intre 4 ochi ). Spune`i ce simti, alea alea.Intreaba`l daca te place.( putin mai suparata.sa i se inmoaie inima) Poate vara te saluta mereu, dar acum poate ca e mai ocupat.Ca nah, e scoala.nimeni nu prea mai are timp.Si ce daca nu te saluta? stai fata linistita nu`i ultimul de pe pamant.Why are u cryin? unii baieti nu merita.Te inteleg ca il placi foarte mult, dar gandeste`te. Poate ca se comporta asa, ca stie ca il placi.Adica,sa ascunda faptul ca si lui ii place de tine.Pfff...mai iesi cu prietenii. daca este si el, da`te pe langa el.Gesturi care sa-i suceasca mintile! ( da` nu exagera ). Sper ca te-am ajutat. Daca vrei, contacteaza`ma la id`ul:
tweety_angel_only_free
Bafta! :*
Pai simplu nu mai fi timida.baga-l in seama ce poate sa se intample.ii zici pur si simplu buna si dupa mai multe discutii il inviti afara.nu-i asa mare lucru.mi-ar placea si mie sa fiu in pielea ta.as face tot posibilul si baiatu ar fi al meu.un sfat;-) baiatu isi gaseste mai greu prietena asa ca da tot ce poti si fa-l sa iti cada la picioare
In asemenea cazuri, baietii tind sa devina misteriosi, sa para mai inaccesibili sau inabordabili. Totusi, sunt sanse sa fie atras de tine .
Bananacantareata87 întreabă: