| BlueEyes_4836 a întrebat:

Imi place de un baiat. el ii mai timid, dar vorbim cand ne vedem pe strada, tot timpul se uita la mine cu o privire mai speciala. si rade, si ma asteapta cand ma vede ca sunt pe drum. dar nu stiu ce sa fac? sa fac eu primul pas?!

Răspuns Câştigător
| mystik a răspuns:

Traind intr-un secol cand femeia lupta pentru egalitate cu barbatul, cred ca e ceva normal ca aceasta sa se reflecte si in relatiile personale.nu cred ca are atata importanta cine face primul pas atata timp cat va iesi ceva frumos, ce te va face fericita...primul pas nu cred ca trebuie planificat, poate ti se iveste o situatie in care poti sa il faci, fara sa o previi.deci ai incredere in tine si fii spontana ca planurile de a face primul pas, sunt exagerate si de cele mai multe ori nu ies!
Mie personal nu. mi place sa fac primul' pas, prefer sa il las pe el, sau sa vina totul de la sine!
E altceva sa vb fata in fata cu o persoana, sa-i observi gesturile, sa-i citesti emotiile, tonul vocii, e atat de frumos, pe cand mesajele, chiar si vb la telefon sunt seci, si nu-si au locul intr-o realtie decat daca persoanele care se iubesc is la mare distanta. mult noroc!

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Hmm... thinking
Fa primul pas asaaa, mai incetisor, nu merge grabita pe strada, daca zici ca te asteapta adica grabesti pasul pana ajungi langa el, apoi mergeti amandoi asaaa, mai agale. laughing
Spune-i odata ca ii cald si ti-i sete, si mergeti la o terasa si beti un suc si dade i se va mai dezlega si lui limba. :-\
paa

| Sigmund a răspuns:

De ce nu? Uneori si tu ca fata poti face primul pas. Dupa cum ai spus el este mai timid si probabil ii este teama sa-si marturiseasca sentimentele vis- a -vis de tine din cauza unui eventual refuz al tau.Si daca simti ca-l iubesti fa tu primul pas si nu vei regreta.Succes!

| AshEldo a răspuns:

Cand spui ''privire speciala''inseamna ca pe ceilanti din jurul sau ii priveste altfel, pentru tine afiseaza o privire aparte cea ce inseamna ca esti speciala pentru el.Nu ar curajul necesar pentru ati spune ce simte pentru tine(faptul ca si el te place, pana la urma atunci cand te vede se simnte mai bine sa intre in vorba cu tine). El, find mai timid nu va face primul pas(prea curand)asa ca mai bine i-ai da tu de inteles(indirect) ca esti interesata de persoana lui. Poate va mai prinde si el curaj, in niciun caz nu-i poti spune direct in fata: (Bai, eu te plac!:d), cel mai probabil ar fugi mancand pamantul(exagerez), este timid dar consider ca vrea sa faca el primul pas tu doar sa-i dai incredere in el.