Fa în asa fel încât sa te întâlnești cu el în curand. Dacă nu se poate și simți nevoia pe suflet sa ii zici, spune-i la telefon. Dacă nu ai curajul la telefon, lasă un mesaj în scris în care spui dorința inimii tale și explică-i totuși de ce ai ales aceasta metoda. Nu merită să ții în tine ceva care te roade puternic. Eliberează-te de povara spunându-i ce simți și crede-mă indiferent de reacția lui tu te vei simți cu conștiința împăcată ca măcar ai încercat.
Alege a spune ceea ce simti doar daca si pe el il vezi increzator si sigur pe el de ce simte si de ce planuri are. Eu cred ca daca el era serios nu facea ca situatia sa stagneze, ci te cauta des pe retele, sa petrecti timpul impreuna, sa vorbiti online, nu doar chestii penibile despre facultate, eu cand mi-am cunoscut anumite persoane online chat ul nostru era o "shaorma cu de toate", vorbeam despre orice si era amuzant, asta inainte sa ne intalnim chiar. Dar daca voi va cunoasteti si in realitate si va ascundeti asa, sau nu vorbiti despre altceva infara de facultate sau despre ce simtiti cu adevarat, e cam ciudat. Ar trebui sa vezi semnele astea de la el, ar trebui sa fie implicat si sa simta ce simti tu. Eu nu m-as avanta asa tare ci as astepta sa vad care e treaba in toamna, like a ninja.
In situatia de fata, in vara v-ati putea vedea in orasul comun cu facultatea, daca va permite timpul/distanta, dar nu prea ati avea cine stie ce activitati, si trebuie sa va doriti asta, nu sa fie ceva fortat.
Cel mai bine e sa nu mai stai cu frica, daca el nu iti arata semne ca vrea mai mult, sau sa ia initiative, probabil s-a razgandit. Sa iti dau niste exemple. In tot acest timp ati fi putut sa: vorbiti despre orice altceva in afara de facultate, sa faceti glume din orice, sa va uitati la filme/seriale online impreuna, sa vorbiti cu web cam, la telefon, sa va jucati ceva impreuna. Daca se faceau pasii acestia in toata carantina asta, ar fi insemnat ca vrea sa te cunoasca si sa petreceti timp impreuna. Daca ma insel, probabil este chiar o persoana nesigura pe ea, nu are incredere, sau e pur si simplu plictisita. Poti sa iei tu initiativele totusi si sa ii propui, dar asta inseamna oarecum sa fortezi ceva ce el nu ti-a aratat ca ar vrea neaparat.
Și tine-ma te rog la curent cu decizia pe care o vei lua și spune-ne ce reacția a avut și cum a mers apoi treaba mai departe. Mi-ar plăcea sa vedem ce deznodământ va avea aceasta situație dacă nu te superi.
Va pierdeti timpul reciproc, de cate ori pe luna va puteti vedea? mereu va fi distanta plus neasiguranta ca te poate insela, mutativa impreuna ca relati de astea nu au viitor, aduc multa suferinta, dezamagire
Păi mai du și tu discuția în alte direcții nu numa facultate „ce ai mai făcut" „cum suporți carantina asta" „ce părere ai despre" etc etc