| Happy_8354 a întrebat:

Imi place de un baiat enorm de mult.Insa el nu ma place. Ii place de o colega de-a lui si eu i-am dat si sfaturi unii mi-au spus ca nu e bine ce-am facut. A fost la mine in scoala si de ceva vreme iesim afara, dar el ma duce acasa mereu merge pe langa mine. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Maia a răspuns:

Spune-i ceea ce simti pentru el atunci cand crezi ca este momentul. Da-i de inteles ca il placi mai multe decat un simplu amic. Daca este atat de atent cu tine exista sansa sa te placa/simpatizeze si el. Explica-i ca ii vrei bine si oricum ar fi vrei sa fiti amici, in caz ca el nu simte acelasi lucru pentru tine.

5 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

El te considera o amica, daca el o place pe colega ta, nu stiu ce ai putea face. Poti fi in continuare alaturi de el, dandu-i sfaturi pentru ca s-ar putea ca mai tarziu chiar sa se indragosteasca de tine. Nu-ti pierde spernata insa nici nu te incapatana sa-i zici ca il placi si sa te arati disperata atat timp cat stii ca e inebunit dupa fata respectiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa va cunoasteti mai bine, spune-i despre tine, afla ce ii place si poate o sa-i placa si lui de tine.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-ai sapat singura groapa. I-ai atras simpatie si ai dat dovada de incredere. Te poate vedea ca o prietena adevarat happy. Daca continui sa vorbesti cu el, este posibil sa vezi in el un adevar prieten sau sa-si dea seama ca te place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa-l intrebi pe mes de pe alt id de-al tau pe cine place

| Ioana_7990 a răspuns:

Fii directa. Spune-i ce simti. Daca nu vrei sa auda asa ceva de la tine, pune o prieteza sa ii spuna.Shi la mine e la fel. Sper sa te ajute sfatul meu...:*