| Foarfeca a întrebat:

Imi place de un baiat. Este cel mai frumos baiat din cls si cel mai bogat.ma rog eu nu il plac pentru bani sau etc
Da' app tte fetele il plac. Acum cam 1 luna si ceva s-a despartzit de o fata...care are arfe. dar este cu ea de 4 ani. nu legatsi, dar mereu spune ca nu se va mai impaca cu ea dar cand incepe scoala o face...

Si.imi place de el. Vreau sa fiu cu el. A vb o prietena cu el si l-am intrebat si eu daca vrea sa fie cu mine si a spus ca se mai gandeste.

Ce sa inteleg din asta? Cum sa ma comport ca sa ma placa?

BTW : am mai fost o zi cu el. dar m-am despartit de el pentru ca se impaca iar cu fosta (am spus la inceput de ea)

FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Dianné a răspuns:

Nu face prostia asta! gaseste`ti un baiat care nu este fitos si smecherhappy. Crede`ma, va fi mult mai bine! Daca tu vei fi iubita lui, celelalte fete vor fi invidioase pe tine si il vor convinge pe baiatu` ala sa nu mai stea cu tine sa bage fel de fel de strambe totul, ca sa fie acea fata cu el. Spper ca am fost de foloss.
Te pup dulce kiss.

6 răspunsuri:
| evelin_1888 a răspuns:

Am facut si eu prostia asta...eu cu fosta lui eram unele din cele mai frumoase fete din clasa deci era si un fel de competitie intre noiwinkingei atunci se despartisera dupa o relatie de 2 ani jumatate.atunci el mi-a cerut sa fim impreuna, iar eu am acceptat. fosta lui si-a gasit si ea un prieten de care s-a despartit dupa 4 luni.eu am fost cu el 6 luni(o relatie cu certuri si impacari)acum el tine la amn2 si cand e langa una o vrea pe cealalta si invers.
acum realizez ca atunci cand am acceptat sa fiu cu el mi-am luat un bilet catre casa de nebunilaughing dar povestea continua...

| Bianca_2742 a răspuns:

Poate sa iasa urat asa ca mai bine stai cuminte cu asta ca nu este de tine.

| lore23 a răspuns:

Pana nu termina de tot cu fosta nu prea ai ce facesadDaca sar pune acum cu tine tot in gand o sa o aiba pe ea.ca totusi sunt 4 ani din cate am inteleshappy ar fi bine sa treaca un timp sa o uite ca sa nu ai de suferit

| GymClass a răspuns:

"arfe"? wtf!?

| Ðεεα • ♥ a răspuns:

Exact, stai în banca ta! Sincer acum, e cu fata aia de 4 ani, iar cu tine are 1 zi, ştii tu speranţa moare ultima dar fii foarte sigură că nu se v-a mai împăca cu fosta, şi treci la acţiune! Dacă e aşa asigură-te că te place, şiiii fii tu însăţi, dacă vei fii falsă nu reuşeşti nimic!

Baftăă kiss

| cristiannn_8836 a răspuns:

Stai in banca ta!