Cea mai buna modalitate este sa cauti un alt baiat. Te felicit ca ai vointa si nu vrei sa te bagi peste relatia celor doi. Felicitarile mele.Gaseste-ti alt baiat ori asteapta pana se va desparti de prietena lui actuala.Mult succes
Si eu am fost in situatia ta,,, si nu stiam ce sa mai fac, asa ca am gasit pe altcineva si am uitat persoana respectiva. oricum, de fiecare data iti ramane cate o amintire neplacuta de la persoana care te'a facut sa suferi.
Uneori sa cauti altul doar pentru ca placi pe cineva anume si vrei sa scapi de suferinta nu e cea mai buna solutie pentru ca poti lega un baiat de tine doar din acest motiv si el sa ajunga sa te iubeasca si u sa. ti dai seama intr. un sfarsit ca nu ai facut bine; pe langa asta trebuie sa incerci sa treci singura peste astfel de lucruri pentru a nu depinde apoi mereu de alti baieti, daca cauti altu si el te dezamageste ce faci? cauti altu la nesfarsit doar pentru a. l inlocui pe celalalt? sfaturile noastre sunt orientative ca pana la urma nimeni nu ne invata cum sa trecem peste suferinta. take care.bye
Deci este prea asemanatoare situatia ta cu a mea eu am incercat sa ma "indragostesc" de altul dar tot e aiurea. cu timpu sper sa ne treaca... inca-mi place de el. ceea ce e foarte aiurea! si mai aiurea e ca aia cu care e el e foarte aiurea! nu stiu cum! a putut sa se uite la ea. deci n`are pic de personalitate nu stiu ce e in capu` lui in fine sper sa te rezolvi.:*>
Nu prea ai ce sa faci decat sa incerci sa treci peste si poate mai tarziu daca soarta va surade o sa aveti si voi sansa voastra.
Timpul le rezolva pe toate.
Ps:Ai putea incerca si ce a spus paul sau daca n-ai orange ai putea sa incerci cosmote 07616609**
Buna draga mea si eu sunt fix in situatia ta si crede-ma este mult mai greu cat sunteti si in aceeasi scoala/liceu si sa ii vezi sarutandu-se.
nu te astepta sa iti treaca peste noapte nu se va intampla asta tu trebuie sa te gandesti ca poate nu era menit ca voi 2 sa fiti impreuna si ca meriti cevamult mai bun.nu te merita.pentru inceput ai putea sa iesi mai mult prin oras cu prietenii ...succes
Foarte tare paul27.Acum sa revenim la problema ta.Incearca sa nu mai te gandesti la el adica practic blocheazati gandul de la el.Incearca sa cunosti mai multi baieti ca unul din ei poate iti cucereste inima cine stie Bafta
Eu iti dau un sfat nu stiu cat de bun este dar daca vrei sa-l uiti cand iti vine in gand persoana lui imagineazati ca se saruta cu iubita lui il vei uita pana la urma
Poy nu stiu sigur...ideea e ca trebuie sa vezi km se intelege cu prietena lui, iar daca nu ai sperante kauta altul, nu e sg baiat d pe pamant...