| DianaNicolle a întrebat:

Imi place de un baiat ffff mult. am fost cu el 3 saptamana si apoi deodata ne.am despartit. Cunosc motivul dar as vrea sa ma impac cu el. Nu imi pot lua gandul de la el.Seara adorm cu el in gand, dimineata ma trezesc cu el in gand. ce sa fac? pe de o parte imi doresc sa il uit, sa pot trece mai departe, pe de o parte imi doresc asa de mult sa ne impacam. cand cred ca incep sa il uit, ori ma intalnesc cu el pe strada, ori se baga in seama pe mess, ori ma suna. dc face asta daca nu mai vrea sa auda de mine?

2 răspunsuri:
| Just4FunHD a răspuns:

Un lucru e clar. Va iubiti copilareste! Unul mai orgolios decat celalt. Or iei tu atitudine si ii spui ca vrei sa mai incerci odata si daca nu accepta il stergi din lista si iesi mai mult cu prietenii. Or il stergi direct si asa ii vei trezi lui ganduri si te va cauta el.
Daca suferi asta e, o faci pana vei intalni pe altcineva si asigura-te ca el sa stie ca intodeauna exista cineva daca el nu vrea sa fie acel cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca stie ca nu poti sa stai fara el si iti face in ciuda cred. nu stiu dar eu in locul lui asa as facebig grin