Si mie imi place de unu de asta .
Mda. eu nu-l prea bag in seama cand se uita la mine :p
dar cand il vad in curtea scolii sau undeva ma uit vreo 5 minute la el :o.
eu zic sa fii indiferenta cel putin asa fac eu... si o vazut ca is indiferenta am avut odata sport si ca nesimtitu in timo ce jucam volei cu fetele o venit si o stat langa mine la volei si ma privea in continu din cap pana in picioare . si l-am intrebat daca vrea sa joace de se tot uita asa. si o zis ca el admira doar .
Mda so mai uitat dp aia vreo 2 minute. o vazut ca nul bag in seama tot se mai uita.pana m-am dus de acolo .
asta a fost tot.acum nu prea il mai simpatizez ca mi-am dat seama ce ii poate capu .
nu prea imi plac nesimtitii .
succes in ceea ce vrei sa obtii!
Bagate in seama cu el și gata! Sincer, nu cred ca o sa faci mulți purici cu EL! Succes oricum!
Pai nu stiu ce sa zic tu cum crezi ca e mai bine daca crezi ca ar vrea sa stea cu tine sau decat o aventura ca dupa cum zici ca face asta cu toate fetele nu stiu ce sa zic probabil vrea sa agate cu cat mai multe eu te sfaturiesc sa ii puii o intrebare si sa il intrebi ce are de gand daca vrea sa aiba o relatie cu tine
Tu chiar iti doresti un partener ca baiatul asta? Vei regreta momentul mai incolo...
anonim_4396 întreabă: