| ChAnGe32 a întrebat:

Imi place de un baiat foarte mult, il iubesc in adevaratul sens al cuvantului, dar nu sunt in stare sa ma duc sa ii zic.
Multi prieteni care stiu ca eu il plac imi zic ca ne-ar sta bine si sincer si eu m-am gandit la astea, mai mereu suntem pe aceeasi lungime de unda:X
Avem aceleasi gusturi la muzica, ne place aceeasi localuri, mereu unde ies eu dau de el, el are un comportament mai de cartier la fel si eu :-J
Dar in fine.
Cand eram intr-o excurise, toti colegi stateu si ask manele :-&, doar noi doi stateam intr-o camera separat si ask parazitii, de pe mp3-ul meu.
El mereu se dadea baiat de cartier si chiar se comporta ca unul, de aceea ma si atras, dar el isi gasea mereu iubite gen " pitipoance " cu tone de farduri, cu tocuri si haine mereu elegante.
Fiind de dupa-masa la scoala mereu veneam acasa mai multi si asa veneam acasa si cu el. Intr-o perioada de timp el tot venea cu prietena lui, eu stateam chiar langa ei cand vine un fost coleg da mana cu el, si dupa ne intreaba daca suntem impreuna noi doi. Si incepe el acolo ca nu... si o prezinta pe prietenasa :-J
In ziua urmatoare l-am intrebat pe acesta de ce a crezut ca suntem impreuna si a zis :" voi nu vede-ti ce bien va potriviti si atunci amandoi era-ti cu hanorac blugi tenisi toate..."
Mi-am facut tupeu si l-am chemat intr-un weekend la mine in curte la bloc, caci de multe ori il auzeam ca vrea sa se distreze si el o data in " cartier ".
Parazitii, b. u. g... la maxim bere, tigari batai, vorbe dure... toate astea se pare ca l-au cam speriat adica cu impresia asta am ramas eu.
Dupa aceasta " petrecere " el nu ma mai baga in seama, si mereu ma evita.straight face
Voi baieti ce credeti?
Is mai bune fetele de genu " pitzi" care se fardeaza mai mereu care se imbraca foarte elegant, fete cu figuri in cap... decta cele care se imbraca cu ce apuca, vorbesc foarte "frumos "laughing adica zic verde in fata si daca i vine sa injure injura nu se abtine doar pentru ca nu ii frumos, se fardeaza mai putin, ii place sa stea la scara blocului cu prieteni ei.
Sincer intre o fata educata eleganta si o fata mai de cartier ce ati alege?batting eyelashes
motiva-ti, fundita :*

2 răspunsuri:
| giovannutzu a răspuns:

Buna.
eu locuiesc intr-o zona de cartier.
vara mai ales abosniuesc sa stau cu baietii pe scara la o bere, la o barfa.
stam chiar si toata noaptea, sti cum e...bere,tigari,caterinca,injuraturi,subiecte gen:mama cat de buna e animatoare din discoteca aia! etc.
printre noi sunt si fete, mai precis 2 fete care sunt my de cartier iar 6 sau 7 care sunt mai retrase.
nu se baga la caterinca, nu vorbesc porcos si nici una nu fumeaza.
dar le place compania noastra, pentru ca se rade mereu.
eu sunt genul de baiat care imi place sa stau sa observ fiecare persoana in parte:
fetele astea 2 sunt mai diferite,chiar daca faci o gluma ele nu se supara, tin la caterinca.
eu sincer le prefer pe ele.
mie unul imi plac fetele care imi zic in fata fara rusine, care fac caterinca si alte alea.
dar despre baiatul asta ce sa zic:poate ca el a vrut sa se dea mai cocos (fara suparare ca nu vreau sa jignesc pe nimeni)
aparentele inseala.
poate ca adevarata viata de cartier la speriat.
sau s-a gandit ca l-ai chemat sa faci misto de el.in fine.\

eu prefer fetele de cartier pentru ca:
ai cu cine vorbii, ai cu cine sa razi, sunt mult mai directe decat fetele cuminti care la 8 trebuie sa intre in casa ca le cheama mamica.
fetele de cartier chiar daca sunt mai tupeiste de cele mai multe ori sunt mai sensibile decat fetele de cartier.intr-un final eu prefer fata de cartier

| LoveDee03 a răspuns:

Uite,piti sunt mai adorate pentru felul de a fi dar si luate peste picior cateodata,un baiat nu vrea o fata de cartier ca iubita cred ca te considera mai mult o prietena cu care sa-si omoare timpul,piti sunt mai tupeiste si totusi ele sunt paralele cu discutiile,de exemplu daca sunt mai multi baieti si cateva piti iar celelalte de cartier,piti tot ce fac este doar sa rada si sa priveasca in schimb fetele de cartier intra in vorba fac caterinca se baga in seama, eu sincer tin cu fetele de cartier, succes!