Nu e bine. O sa creada ca e o gluma. Tu cum ai reactiona la asa ceva in locul lui? Mai intai trebuie sa afli ce orientari are.
Aaa, kappa. Dar nu mai bine incerci doar sa-i bati un apropo in loc de o declaratie directa? Posibil sa il sperii cam tare si sa-l pierzi de tot.Asa o mai poti intoarce daca reactioneaza urat.
Ar fi o idee buna, dar trebuie sa ne gandim si la altceva inainte.
1.El nu este gay, nu? Lui ii plac fetele. Atunci toata chestia asta ar deveni ciudata si l-ai pierde.
2.Ar putea crede ca-l iei la misto. Ca vrei doar sa razi de el.
3. S-ar putea sa-si dea seama ca de fapt nu e o gluma si mesajul ala era predestinat lui, nu altcuiva.
Eu spun ca daca el nu e gay, atunci sa nu actionezi, pentru ca ai sa-l pierzi. Stiu, nu poti fii doar prieten cu cel pe care-l iubesti, dar timpul trece si ai sa vezi ca din ce in ce o sa apara plictiseala si nu o sa mai simti la fel.
Da,e ok.Dar totusi, cati ani ai? Ti se pare neaparat normal sa te dai la cineva care nu are aceleasi orientari sexuale cu tine?(sau are?)
E o idee destul de ok(la care m-am gandit si eu de mai multe ori)
Dar cand ii spui ca e greseala, ar trebui sa fii credibil, pentru ca altfel va avea suspiciuni
Totusi, sper sa reactioneze bine.Succes
Pff...cred ca ar fi cat decat ok.dar parerea mea ar trebui sa deschizi ochii sunt multe fete pe lume...deaia sunt fetele..eh...pff fiecare cu parerea lui dar oricum e okk ideea
anonim_4396 întreabă: