| Rammona a întrebat:

Imi place de un baiat.Imi zambeste mereu, dar nu indrazneste nimic.Prietenii lui imi spun ca el ma intreaba daca vreau sa fiu cu el, eu nu ii bag in seama.Sunt genul de fafa care crede ca baiatul trebuie sa vina, nu sa trimita pe altcineva.Prietenele mele l`au intrebat daca ma place. El a stat aprox.30 de secunde pe ganduri si apoi a spus "nu, nu sunt disponibil, nu ma mai cautati".
Sincer, voi ce credeti, in special baietii, ce credeti ca e in mintea lui?
Fundaa.straight face

Răspuns Câştigător
| BlackHorse a răspuns:

Eu am patit asa prin clasa a 6-a parca, sa vina la mine multe fete sa ma intrebe daca imi place sau daca vreau sa fiu cu x. Nu mi-a palcut deloc, si le-am raspuns : "Raspunsul il v-a afla ea daca ma intreaba personal!". Dupa care m-a intrebat ea. Deci... cam asa sta ideea, plus ca daca e prea rusinos, il poti face tu mai macho. Daca chiar te iubeste, se v-a schimba pentru tine. Bafta!

3 răspunsuri:
| DennyxD a răspuns:

Wow.seamana cat de cat cu ce mi s-a intamplat miestraight face da'mi idul taw intr-un mesaj si vb pe mess mai multe:*

| Cigαяєttє a răspuns:

Eu cred ca este timid si nu are curajul sa iti zica in fata ca te place. Sfatul meu ar fi sa mai ai putina rabdare poate isi va face curaj.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca esti o curva