anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat la ora de engleza ne-a pus sa stam impreuna. In ora se comporta foarte frumos cu mine ma ia in brate, ma incalzeste laughing iar la ora de sport mereu ma atinge pe picior si zice ca ii aduc noroc dar in pauze se da la alta fata. Ce sa fac?sadcrying

Răspuns Câştigător
| ChristinneVonD a răspuns:

Poate se da la alta fata ori sa te faca pe tine geloasa ori chiar ii place de ea. Sper ca baiatu de care vorbesti sa nu fie un tip gen "macho" Deci eu zic sa gasesti un moment potrivit in care sa vorbesti cu el si sa ii spui ca fetelor nu le plac baietii care se dau in spectacol, bineinteles sa gasesti un mod de ai spuneasta in asa fel incat sa nu ii zici pe fata ca e nesimtit si ca e genu ala de persoana. Fii atenta la raspunsul lui si daca crezi ca merita flirteaza cu el. P.S: Ai spus ca la ora de engleza va pus sa stati impreuna. Inseamna ca sunteti in aceeasi clasa, ai grija ce vorbesti cu el, daca se enerveaza s-ar putea sa arunce vorbe despre tine in toata clasa. happy Succes:* Fundita?batting eyelashes

9 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Sa vorbesti cu el. Eu cred ca e genul de baiat care se da machoman, dar poate daca vorbesti cu el afli si rezolvi ceva. Daca stai cu mainile in san nu o sa rezolvi nimic. Trebuie sa-ti faci curaj si sa vorbesti cu el despre sentimentele tale.

| Jojo_2758 a răspuns:

Scz,dar sigur isi bate joc de una din voi!

| Caty_8634 a răspuns:

Nu-i nimic. Vrea sa te faca geloasa.Si mie mi s-a intamplat asta, iar dupa el mi-a cerut sa fiu cu el.happy

| ACSASS a răspuns:

Hehe.incearca doar sa nu-l mai lasi sa te ia in brate sau sa te atinga pe picior...Ar trebui sa-si dea el singur seama. Daca nu, spune-i ce simti.Bafta

| DeEa_8789 a răspuns:

1.Niciodata, da niciodata nu ii spune ca il place, ca va rade de tine
2.Fii mai naturala, poate se va indragosti de tine
3.Petrece mai mullt tp cu el
4.Schimba-ti lookul, cine stie, poate de la o mica schimbare, te va place mai mult
5.ROAGATE LA DUMNEZEU SA FII CU EL
6.Ai grija sa nu stai cu persoane care sa-ti strice imaginea

| fyfy3 a răspuns:

Sa vorbesti cu el.sa il intrebi daca te place pr tine sa se mai decida, dar parerea mea este ca nu te meriata, incearca sa te feresti de asemenea oameni care odata sta cu tine si alta data sta cu alta iti zic din proprie experieta ca o sa fii dezamagita

| Cleopatra01 a răspuns:

Nu ii spune! prefate ca nu stii pentru scurt timp, daca dupa acest timp(o saptamana)lucrurile decurg la fel, intreaba-l de ce face lucrul respectiv si reevaluati-va relatia.Imi pare rau pentru acest caz rau.

| rony a răspuns:

Tu ce crezi ca urmareste el? sa te atinga si mai sus...grija mare.

| ChristinneVonD a răspuns:

Mersi de funda:*