anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat mai mare ca mine cu un an suntem in aceeasi scoala si ne intelegem foarte bine dar ca amici si mi-ar placea sa fiu cu el i-am spus ca imi place de el si daca vrea sa fie cu mine dar mi-a zis ca are prietena si atunci am renuntat dar sambata mergem in excursie si s-ar putea sa vina si el as vrea sa il mai intreb odata daca ar vrea sa fie cu mine dar mi-e teama de raspuns si nu as dori sa se supere pe mine sau chiar daca nu vine sa ii spun la scoala offfffffff...nu stiu ce sa fac... voi ce ziceti?

6 răspunsuri:
| ioanaa a răspuns:

Pai. daca are prietena, nu mai bine iti indrepti atentia catre altcineva? Daca il intrebi a doua oara si vei primi tot un refuz, te vei simti aiurea, nu? De ce sa nu eviti momentele jenante dintre voi si sa nu strici prietenia ce o aveti? Nu fi suparata, o sa-ti gasesti pe cineva si tu.

| oooooooo a răspuns:

Nu insista. l-ai intrebat o data si te-a refuzat, ceea ce probabil ar face si acum.cum te-ai simti? daca ar fi vrut mai mult de la tine, ti-ar fi spus el. cel mai bine ar fi sa pastrezi relatia de prietenie cu el si sa accepti ca te place ca amica.

| andi a răspuns:

Daca are prietena, mai bine il pastrzi k un amic f bun, pentru ca e posibil sa il pierzi k prieten daca incerci prea multwinking

| AllenTJ a răspuns:

Are prietena.

| Lorenada a răspuns:

Daca are prietena, intereseaza-te daca are mare importanta relatia acestui baiat cu ea si apoi o sa-l intrebi. Dar daca el tine la ea sau chiar o iubeste poti sa-i zici lac revedere. Dar daca esti atit de insistenta incearca poate iti merge.Succes!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu insista ca te faci de ras. E clar ca are prietena, daca s-ar fi despartit de ea si ar fi vrut sa fie cu tine, ti-ar fi spus, fiindca stie deja ce sentimente ai pentru el. Lasa-l in pace, uita-l.