Categoric nu.Nu conteaza ca prietena ta e mai mare, cand cupidon te sageata, cred ca nu mai conteaza varsta.Recurgând la resemnare nu ai decat de pierdut.Mai bine incearca sa-l cuceresti daca esti sigura ca-l iubesti.Este pacat sa-l pierzi şi el sa te piarda.Cine ştie poate veţi ajunge sa aveti o relatie frumoasa, daca nu, stai linistita, va veni si fat frumos al tau la momentul potrivit.Mult noroc in incercarea ta.
De ce sa aiba ea mai multe sanse? doar ca este mai mare? nu prea cred. cunosc problema a fost si la mine la fel. numai ca eu nu m-am lasat data la o parte fiindca ea era mai mare.
Daca chiar iti place baiatul flirteaza cu el vorbeste cu el si el va alege Fi draguta cu el si sigur te va alege pe tine
Pana la urma e decizia lui.
Sa lupti pentru el.
ce daca e mai mare decat tine? Poate el e genul de baiat caruia ii plac 'prospaturile'
nu renunti la el. fa tot posibilul sa il cuceresti.imbraca-te cat mai sexi cand iesiti stai pe langa el si o sa isi dea seama ca il placi si daca te place si el o sa iti dea un semn
dar daca ii dai semne ca il placi iar el chiar nu reactioneaza.atunci las'o balta.
Pai dk sunteti prietene ar trebuii s v resemnati amandoua de dragul prieteni eu una asa as face.si dk totusi nu sunteti asa bune prietene scoateti in evidenta toate calitatile tale si ve i avea sanse.parerea mea e ca nu conteaza varsta intr-o relatie.
Buna! Sa stii ca si eu ma aflu in aceiasi situatie ca si tine. eu nu ma voi da batuta, tin foarte mult la el. tipa care se tine de el e o parasuta. Lupta cu toate fortele nu te lasa batuta iar daca nu reusesti macar ai incercat. daca e sincer si din inima vei reusi sigur.
Mult Noroc si asteptam razultatul
La ce a raspuns Foxi cum ca,, prietenia ar trebui sa primeze". Asta e valabil si pentru prietena ta! De ce sa se retraga Anuska? In fine.Sa sti ca eu ma afli in aceeas situatie ca si tine numai ca prietena mea e mai mica decat mine .Eu vorbesc cu acel baiat pe Facebook si pe mess Incearca sa fi draguta cu el si sa il intelegi Sper ca te-am ajutat. Bafta!
malynqa întreabă: