Esti minora si ar trebui să ti vezi de minoritatea ta, nu sa ti petreci timpul cu ăștia mari care vor doar sa si faca interesul.
Propabilitatea sa se ajungă la sex e extrem de mica. Acolo.
După mine ai ai putea sa mergi, cu atât aflii mai multe despre el, nu avem de unde să știm noi ce simte pentru tine, sincer mie îmi pare un l@bagiu care nu prea are ce fwte și joacă rolul băiatului cuminte, grijuliu până ajunge cu tine in pat.pentru ai cădea în plasa cat mai ușor, dar tind sa cred că nu simte prea mare chestii pentru tine, mai ales că prietenul lui se uită la tine in felul 4, ori își alege prost prietenii, ori ambii sunt niște mârlani. Din astea doua tind sa cred că e a 2-a
Ca sa ti raspund direct la intrebare, clar nu te duce si uita de toata nebunia asta... ai nevoie de o persoana mai apropiata de varsta ta care sa ti inteleaga problemele asa cum sunt ele, sa impartasiti acelasi nivel de experienta si care sa nu te faca sa sari peste anumite etape intr-un mod nedorit sau chiar obligata. Vorbesc serios, ai mare grija. Am raspuns la intrebarea asta pentru ca sincer, m-a cam speriat... am 21 de ani si nici nu mi-am pus problema sa vorbesc cu fete mai mici, clar nu e ceva corect la mijloc.