Da draga simte nevoia de sex cum o simte fiecare mascul hetro potent din lumea asta, daca te imbraci mai vulgar te va place si mai mult, pana la urma sexul e scopul
Chiar ma enervati cu intrebarile astea stupide,precum "imi place de un baiat, imi place de un baiat, imi place de un baiat". Terminati, traiti-va viata si lasati astfel de intrebari inutile!
Tu faci ce simti cu acel baiat, daca cineva te obliga aici pe TPU sa-l saruti, il saruti?
Da. Cred ca simte ca se apropie bacalaureatul cu pasi repezi si se gandeste sa il citeze pe Eminescu in privinta ta. La varsta voastra credeam ca simtim ceva, dar era doar inocenta. Atat. Poate cu timpul se va lega ceva. Poate nu. Ramane de vazut. Cuplurile stabile nu renunta unu la altul. Bafta.
Sunt sanse sa te placa, dar in primul rand tu nu trebuie sa mai fi asa timida, trimite-i un mesaj pe bune, si discuta cu el, sa va cunoasteti mai bine :3nu este mare lucru, serios . Saluta-l pe hol, daca ai vreo prietena care-l cunoaste pune-o sa te ajute :3 doar lasa timiditatea, pierzi multe cu ea, stiu ce zic, am trecut prin asta
Cred ca te place...de vreme ce face toate acele gesturi. Ar trebui sa fii mai indrazneata si sa te bagi in seama cu el! Succes!