Sa intrii in discutii din ce in ce mai intime cu el. Poate prin asta o sa-l faci pe el sa faca primul pas
Lasand deoparte zodiacul, cred ca ar fi mai bine sa astepti sa fii curtata, luand in considerare ca el e cu 7 ani mai mare ca tine. Daca e un baiat timid, in timiditatea lui se va face inteles si stunci il vei ajuta.SUCCES!
Ar trebui sa te pasioneze mai mult diferenta dintre varsta. Indiferent cum vei proceda, fii sigura ca va cadea in "mrejele" tare, deoarece, de obicei ce inseamna tanar, inseamna si frumos.
Singura problema ar fi ca iti place de el tocmai ca este mai mare, si este interesant. Daca l-ai fi cunoscut cand ar fi fost de varsta ta nici nu te-ar fi interesat.
Tu de fapt esti atrasa de faptul ca este experimentat, ca are o viata noua, interesanta, si ca vrei sa cunosti si tu putin din viata lui. Te atrage, si daca mai e si dragut, e normal sa iti placa chiar mult de el.
Acum depinde de tine daca constientizezi ca e doar atat, sau chiar vrei sa intri intr-o relatie care in cele mai multe cazuri se termina cu unul din acestia 2 suferind.
Indiferent ce decizie ai lua, cateva mesaje si o intrebare daca vrea sa iesiti e de ajuns sa iasa cu tine. Vei vedea.
O zi placuta!
Si eu sunt gemeni, who cares? daca e cu 7 ani mai mare ca tine probabil nu o sa te bage in seama, si nu vreau sa-ti stric visele dar cam asa e.
Se spune ca dragostea nu are varsta. Eu spun ca depinde de omul care are varsta. Si de cand zodia face totul? Mi s-a spus mereu ca racul nu e compatibil cu mine si uita ca sotia mea e RAC!
Poti incerca. Doar asa vei afla daca merita investitia sau nu. Decizia finala oricum este a ta.
Doar esti femeie ce draq,,, Parerea mea e urat sa faci tu primul pas, trebuie sa te faci curtata, dorita.Nu are nici-o legatura varsta si zodia eu sunt pesti de un romantic total nepamantesc si am stat cu un sagetator praf in domeniu, Sfatul meu e sa il faci sa inteleaga ceea ce simti pentru el,. Succes.