| criss_2781 a întrebat:

Imi place de un baiat mai mic decatmn, la inceput ne-am imprietenit atat de mult incat ii spuneam ca e,, fratele meu,,, apoi,, var,, si in cele din urma a devenit iubitul meu, dar ne-am despartzit si dupa ce am fost ceva timp certatzi ne-am impacat, dar nu mai suntem iubitzi ...acum el este din nou,, fratele,, meu dar inca tin la el. Ce ar trebui sa fac?( P. S-eu am 13 ani iar el 12),

Răspuns Câştigător
| buburuza2 a răspuns:

Heii big hug asa e si la minne si acum e o poveste foarte lungga si incalcitta happy si nu pot sa spun totul aici e aceiasi chetie ca la tinne :* daca vrei sa stii povestea mea add: fum_roz.fifi|| daca tu tii la el trebuie sa aflii daca si el tine la tine happy potii pur si simplu sa il intrebi daca mai are vreun sentiment pentru tine happy :X sa stii ca de obicei cei mai mici se plictisesc super re[pede happy asa ca nu stii niciodata happy || >big grin

3 răspunsuri:
| mykydutza001 a răspuns:

Sa il lasi in pace sa pui burta pe cartestraight face

| BLUEishot a răspuns:

Nu este diferenta mare delochappy unii oamenii au ca diferenta de varsa 20 de ani happy Eu zic sa il intrebi daca mai tine la tine!

| Crisu a răspuns:

Sa incetezi cu gradele de rudenie pentru ca de acum ne te va mai vedea ca pe iubita lui, ci ca pe sora lui. Daca ati fost impreuna si v-ati despartit de 2 ori, nu inteleg de ce te mai agiti. Daca nu vrei sa te lasi, atunci vorbeste cu el si spune-i ca inca simti ceva pentru el. happy