Nu prietenii tai trebuie sa-l intrebe. Tie ti-ar conveni sa vina prietenu` unui baiat sa te intrebe "vrei sa fi cu X?"? Nu cred. De ce nu-i spui tu personal? Il poti intreba direct, daca te place. Nu e chiar asa de greu. Si ce daca spune intregii clase? Inseamna ca e un frustrat si ca nu merita atentia ta. Ce crezi ca demonstreaza el pana la urma? Ca se mandreste cu faptul ca tie iti place de el si ca vrea sa impartaseasca asta cu toata lumea.
Nu trebuie sa mai spui nici l prieteni lui nici l prieteni tai ca asa nu afla doar toata cls afla toata sc) trebuie sa vorbesti cu el.si ca nu a vrut sa raspunda e poate pentru ca te place.prindel undva singur si vorbeste DECAT TU CU EL
Fetito du-te la scoala si invatata, uita-te la tine e vremea pentru scoala, dupa baieti esti pitica ce iti trebuie baieti.
Decii eu cred ca. ar trebui sa i spui tu direct si daca tie rusine ai putea sa i spui printr-un msg. sau p mess! Dar cel mai important este sa afle de la tine! Si Daca spune intregi clase. Nu e nikii o problema dupa parerea mea NU trebuie sa iti pese de Ce spune lumea. PT ca putini sunt cei ceti vor binele.x
Ai facut o greseala ca le-ai spus prietenelor tale...incearca sa te apropri de el si sa deveniti amici sa stai mai mult in preajma lui...si daca vrei sa stai cu el intreaba-l pur si simplu fara tragere de inima si sa nu fii emotionata sau speriata sa te porti normal.
Vorbeste cu el, la scoala sau pe mess.
Daca vei vorbi cu el totul o sa fie ok.
Pai ii spui tot. poate o sa inteleaga. daca nu poti sa ii spui direct trimite-i biletele