Nu pune pe altcineva sa faca asta Eram in aceeasi situatie pana IERI.Ne priveam, mai pe ocolite asa pana cand l-am sunat sa il intreb ceva si a doua zi am iesit prin centru. din vorba in vorba se ajunge la lucruri asa mai serioase si daca lasi timiditatea de-oparte poti sa iti faci curaj si sa il intrebi
Pai eu zic mai bine sa va faca colega lui cunostinta asa poate puteti face si schimb de id si poate atunci se va infiripa ceva intre voi. dar cel mai bine ar fi sa te concenrezi pe scoala bafta
Pff.pai incearca sa ii dai add.stii vorba aia "incercarea moarte n'are". si daca o sa rada de tine inseamna ca nu e pentru tine...doar baieti sunt pe lumea asta destui...succes
Si mie mi-a placut de cineva.intr-o excursie el e clasa 7-b eu 5-b. Mi-a dat id lui si am vorbit pana cand el m-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui, eu il placeam asa de mut incat am acceptat. El m-a inselat eu l-am iertat si apoi ne-am despartit si apoi dupa 2 luni ne-am impacat iar.Eu zic sa il bagi in lista sa vb cu el.Eu asa am facut