| Anonima22042020 a întrebat:

Îmi place de un băiat. Problema e ca el spune că mă place pe mine dar că nu vrea să fie cu mine pentru că prietena noastră s-ar putea simți trădată pentru ca și ea îl place. În ultima vreme ea ii da mesaje mereu și eu nu știu sincer dacă să mai încerc sa vorbesc cu el sau nu. Credeți că pare ciudat să îi dau mesaj? Ar trebui să îi mai dau eu mesaje dacă el nu îmi zice nimic sau ar trebui să aștept un timp mai îndelungat sa văd dacă el îmi va da mesaj? Îmi dă senzația că nu mă mai place deși el zice exact opusul.

Răspuns Câştigător
| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Daca tu il placi si el te place de ce face el treaba asta, adica nu aveti de ce sa va simtiti vinovati pentru prietena voastra, dimpotriva ea ar trebui sa inteleaga ca asa stau lucrurile si sa nu mai insiste asupra lui.Mie mi se pare ca se poarta el ciudat, adica daca a facut o alegere dintre voi 2 la ce se mai gandeste, aaaa ca se simte prost prietena voastra, asta nu este adevarat, eu cred ca lui ii place situatia actuala, se simte magulit ca 2 fete sunt indragostite de el asa ca parerea mea este sa ii dai un ultimatum, ori vrea sa fie cu tine ori mai bine renunta tu la triunghiul asta amoros care oricum nu iti face bine si nu te cobori la nivelul lor.Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

E posibil sa va placa pe amandoua.
Poti sa ii scrii, sa il intrebi ce face sau alte subiecte.
Faceți conferințe in 3 si vezi daca accepta.
Nu trebuie sa aștepți sa iti scrie el.
Asa poti vedea daca chiar il interesează.

| Adry05 a răspuns:

Deodată îți scrie rar sau dinainte îți scria așa?

| xilef123 a răspuns:

Incercati sa vorbiti in trei, cine stie ce iese

| Anonim00002 a răspuns:

Eu zic ca nu te mai place, daca te placea se combina cu tine indiferent de parerile altor persoane.