Trebuie sa astepti o perioada ca sa isi revina daca spui ca a fost ranit, incearca sa ii arati ca poate sa aiba incredere în tine, ca tu nu o sa il dezamagesti din nou, insa in acelasi timp nu trebuie sa exagerezi cu sfaturile si consolarile (doar nu esti mama ranitilor ), tu trebuie sa il faci sa uite cele intamplate, iesiti in grup, distrativa impreuna, vorbiti si radeti, dar evutati acel subiect, daca ai nevoie demai multe sfaturi poti sa imi dai un mesaj SPER CA TI-AM FOST DE FOLOS! SUCCES IN DRAGOSTE!
Da dar..totusi nu stiu cum sa ii spun ca vreau sa fiu cu el.Asta nu prea stiu cum sa i-o spun
Ar trebui sa vb cu el intr-n moment in care este singur. La inceput incerci sa ocolesti subiectul si incetul cu incetul incerci sa te apropii de subiectul tau delicat. Atunci cant crezi ca e momentul il privesti in ochii si il intrebi " Mie imi place mult de tine, stiu ca ai trecut prin multe, dar eu o sa iti fiu alaturi, ce crezi? ", nu trebuie sa iti fie rusine. Gandeste-te ca daca nu o faci, curand o sa-l pierzi, poate si el te place, dar nu o avea curajul sa te intrebe sau sa iti arate. Dar o sa iti dau un indiciu : de odicei cand un baiat place o fata tot timpul cand o vede este incearca sa iasa in evidenta, indiferent daca flirteza cu o alta fata sau se da mare in faţa baietilor ori ii face sa rada, el incearca sa te impresioneze sau sa iti arate atuurile lui.
Insa cum am spus ar trebui sa astepti macar 3-4 zile si sa incerci sa il faci sa uite, iar daca raspunsul nu va fi chiar cel asteptat nu te descuraza pentru. ca poate nu a fost prezatit sa iti raspunda sincer sau sa inceapa o noua relatie ( daca ai fi in locul lui tu ai putea face pasul acesta asa usor? ) Daca mai alte intrebari nu ezita sa imi dai mesaj SUCCES!
Pai..azi am iesit cu el, si cu cea mai buna prietena a mea, si el vorbea cu ea, glumea cu ea, dar si cu mine.Si..pe internet in special glumesc cu el.
Si..aseara am vb iar cu el pe net..si am glumit cu el..si mi-a cerut nr meu de telefon, cel de cosmote.Si am vb cu el pana la 2 dimineata :-d.
Se pare ca se incing spiritele, e bine ca nu se mai gandeste la fosta si ca l-ai ajutat sa treaca peste... acum trebuie doar sa urmaresti si sa cezi ce se va intampla... oricum nu grabi lucrurile prea mult, dar din cate mi-ai spus se pare ca si el te place destul de mult ( daca mai vrei sa vb sau sa imi spui cum mai decurg lucrurile nu ezita sa ma contactezi )
Imi poti da id tau?
Marya_marya400@yohoo.com
Multumesc ti-am dat add
Pai spune-i ca tu nu o sa il ranesti
ca tu nu esti ca ea
ca tu esti diferita
si nu o sa il faci sa sufere
si spune-i sa lase trecutul deoparte sa nu mai priveasca in spate
si sa priveasca in fata
are doar o viata si acum sufera.
si poate tu il faci sa uite de fosta
Lasa-l un pic sa uite de fosta si va fi cu tine pana atunci nu insista si incearca sa il cunosti!
Daca acum e ranit din cauza fostei iubite tot ce trebuie sa faci este sa fi cat mai aproape de el in aceste momente, el in acest moment are nevoie de un umar pe care sa planga si aici actionezi tu, cu cat esti mai aproape de el si daca are si incredere in tine totul va fi mult mai usor, si in plus timpul il va face sa uite fosta relatie si se va axa pe viitor, alaturi de tine.
Mutubal întreabă: