Pai te poti "combina" ca sa zic asa doar daca aveti lucruri in comun si daca va potriviti si neaparat trebuie sa fie o atractie intre voi. Referitor la faptul ca tu esti mai timida trebuie sa vorbesti mai mult timp cu el ca sa poti sa faci ceva... la telefon pe fb sau pe mess pana cand o sa va apropiati atunci poti face pasul si trebuie sa ii spui in fata sper ca te am ajutat cat de cat
Ii spui direct : Bai bo**le te plac si tu esti prost si nu observi asta sau esti prost si esti prea timid ca sa faci primul pas.
Cu toti suntem timizi, dar nu ai dc sa fi asa, daca si el te place intra in vorba ii poti spune ce simti pentru el.
Pai nu stiu cum sa-i zic, ce sa-i zic...
Pai nu stiu cum sa-i zic, ce sa-i zic ...
Daca nu ai curajul sa ii spui fata in fata, ii poti trimit un mesaj, incepe sa scrii ce simti, e mult mai usor asa.
Poti sa rogi pe cineva sa te ajute, sa vorbeasca cu el. De exemplu un prieten comun. Bafta
Pai si nu stii cum sa faci sa te combini cu el? fa tu primul pas lasi timiditatea deoparte ca si eu sunt la fel ca tine dar pana la urma am si eu o varsta in care trebuie sa uit de timiditate, tu cati ani ai? eu am 17 si inca mai sunt timid dar nu ca acum 2-3 ani, zii tu prima la telefon sau fata-n fata mai bine ii zici la telefon daca esti asa timida
Eu am 15 ani. Noi 2 vorbim pe facebook sau pe mess.