| pintexim a întrebat:

Imi place de un baiat, si i-am spus lui sora lui sa-i zica.Si dupa acea a venit si el si m-a chemat dupa bloc si am vorbit si apoi mi-a cerut o imbratisare iar eu i-am respins-o.Eu am 12 ani iar el are 13 si cam fumeaza si le mai are si cu sticlele de bere. e de bine ce am facut?

Răspuns Câştigător
| Lisadream a răspuns:

Ai vrut ca el sa stie ca il placi, prin faptul ca a vrut sa te imbratiseze cred ca a reactionat cum ai vrut tu, nu?
Daca de la 13 ani le are deja cu fumatul si bautul, e grav. Dintr-o joaca bautul si fumatul devin in timp dependente serioase. Gandeste-te daca ai ceva de invatat de la el si daca merita sa petreci timpul cu el.

7 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Ala e un porc.

| pintexim explică (pentru Alexander21):

Si mie cam tot la fel mi s-a parut

| Yaguar a răspuns:

Ca fumeaza si bea de la asa o virsta nu-i bine. Dar si tu sa ai o relatie serioasa de la 12 la fel nu ar fi normal. Acum puteti sa fiti doar prieteni si atit, nu-i permite mai mult. Nu te baga in relatii serioase acum cu nimeni, o sa ai timp si pentru aceasta mai tirziu. Acum bucurate de copilarie.

| clauphotograph a răspuns:

Lasa id si vbim mai multe iti zic eu cum sa faci:*

| pintexim explică (pentru clauphotograph):

De ce trebuie neaparat sa iti dau id-ul meu?

| clauphotograph a răspuns (pentru pintexim):

Nu neaparat dar am zis ca mai tineam legatura cand mai aveai nevoie de cv ma rog faci cum vrei u

| gabrielaoana11 a răspuns:

Pai nu trebuie ca fum eaza si ca bea trebuie lui dar nu-i nici prea bine funda?