| crιѕтyɴɴα a întrebat:

Imi place de un baiat.Si i'am zis asta, nu sunt deloc timida.El a zis ca nu ma place.In fine...tot prieteni suntem.Dar vreau sa il fac sa se uite la mine cu alti ochi nu sa ma vada doar ca acea colega ce il ajuta mereu!

Răspuns Câştigător
| Criss003 a răspuns:

Dragostea cu sila nu se poate! Deci comporta-te cu el,, normal,,. Stie ca il placi, sa nu profite. VEzi-ti de ale tale, ramaneti amici iar atunci cand nu te vei astepta mai putin, norocul iti va surade. Nu stii cine s epoate indragosti de zambetul tau.
Si stii vorba aia: Roata se intoarce.
o stiu din proprie experienta. 3 ani mi-a placut de un baiat. si cand i-a palcut lui de mine nu mi-a mai placut mie laughing si acum suntem prieteni buni, amandoi la acelasi liceuwinking

| Trippy a răspuns (pentru Criss003):

Dragostea cu forta se numeste viol.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu te vrea asta e, nu are rost sa incerci sa fi cu el obligandu-l pentru ca nu va iesi nimic din asta.

| Picasso a răspuns:

Hmm zici tu k nu esti timida laughing, bun uite atunci iti propun sa te duci sa il saruti, si sa il tragi de ureche si sa ii zc : sa nu se mai intample! si cum sa isi permita el sa te sarutewinking ia vezi ai tupeu sau esti timida smug
un sfat de bosorog: hmm provoacal smug

| Chαяtreux a răspuns:

Nu ii placi si gata. Iubire cu forta nu se poate, desi oricum la varsta asta nu se pune problema de iubire.

| neutrino a răspuns:

Pacat ca nu ai inteles ca baiatul nu te place. Apoi nu-i numai dupa el: daca cel mic nu i se ridica in prezenta ta, chiar ca nu mai conteaza nici parerea baiatului.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cand e sa fie, se intampla de la prima vedere, cand nu...Intre prietenie si genul de relatie pe care-l doresti tu, e o mare diferenta.Si daca fortezi lucrurile, daca observa ca ii pui bete in roate daca vrea sa-si faca o relatie, o sa-l pierzi si ca prieten.Ramai in preajma lui, ca pana acum, poate in timp te va privi altfel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu întinde sfoara!
Dacă nu te place într-un alt mod, renunţă la ideea de a-l face să te privească ca pe o iubită sau ceva de genul.Nu are rost.
Păstrează relaţia pe care o ai acum cu el, ajută-l în coontinuare dacă asta doreşti şi poate, la un moment dat, cine ştie? Se va ivi ceva.
Ai răbdare şi nu insista.

Succes şi o zi frumoasă!

| Love4Music a răspuns:

Va uita in timp