| DiukOAlta a întrebat:

Imi place de un baiat si il vad peste tot (mall, biserica, scoala, curtea scolii cand joaca fotbal) el stie ca eu il plac dar ma ignora (nici nu il cunosc dar simt un sentiment puternic cand il vad) nu imi spune nimic desi stie...is cam timida nu pot sa ma duc sa vorbesc cu el...il visez noaptea si numai la el ma gandesc si totusi nu-mi da nici un semn. Ce ar trebui sa mai fac? A si totusi nu sunt adolescenta

Răspuns Câştigător
| eelenaly a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa vorbesti cu el sa vezi daca si lui ii place de tine sau sa pui pe cineva sa vorbeasca cu el (desi asta e putin copilaresc) dar asa iti poti rezolva problema daca te place atunci fa tu primul pas. Apropo cati ani ai?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasa acel sentiment ca e ceva trecator evita-l si gata nu ai sa patesti nimic o sa treci peste greu.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Ma bucur si eu ca gasesc o persoana care este in aceeasi situatie ca minelaughing!
Chiar nici eu nu stiu ce sa fac (scuze ca nu te ajut, dar poate ma vor ajuta raspunsurile care le primesti).
mersi mult ca ai pus intrebarea, mi-ai luat-o inainte

| eelenaly a răspuns:

Ti-am spus incearca sa vorbesti cu el sau sa pui pe cineva o fata sau un baiat sa vorbeasca cu el si sa afle daca si el te place sau tine la tine iar dupa ce afli trimite-mi un mesaj privat si te sfstuiesc dupa ce ai putea face.(Eu am aproape 18 ani) si am trecut prin asta deci astept mesajul tau happy

| DiukOAlta explică:

Nu sunt adica nah...am 13 ani si pana la urma nu stiu...il vad si imi vine sa cad din picioare imi vine sa ma bag in pamant cand il vad si daca trec simt ca imi vine sa plang ma doare inima