| LeeJiEun a întrebat:

Imi place de un baiat si lui i place de mine si ii place si de o prietena de amea care doar trece pe la el prin zona nu si vb cu el.Eu vb in fiecare zi cu el. Ce sa i zic sa o uite pe fata aia si sa se gandeasca doar la mine.Nu si la ea? Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| nimicaici a răspuns:

Pai daca va place pe aman2, acest baiat fuge dupa doi iepuri! happy Pai gandeste logic, daca el nu vorbeste cu fata aia, poate ea nu il place, si asa tu ai mai multe sanse! Iesiti la un suc, plimbati-va, spuneti glume...baietiilor de plac in mod special glumetele cu pofta de viata!winking

2 răspunsuri:
| FuNKy_2624 a răspuns:

Normal tu il sufoci, ea il ignora si el crede ca se lasa greu ignora-l mai mult ca ea! Lasa-l sa respire!

| Ad3_9995 a răspuns:

Dupa parerea mea lasa o perioda sa se uite el dupa tine sa te salute el sa inceapa conversatile el... tarateaza cu indiferenta ca este mai mult decat sal sufoci... asa el o sa vina la tine si prin simplu fapt ca uh il tratezi cu indifernta toata atenti lui este acum asupra ta si uita de cealata fata :X sper ca ti-am fost de folos fundita big grinbig grinbig grinbig grin