| lipitoOarea a întrebat:

Imi place de un baiat si ma place si el cumva. Dupa ce l-am intrebat daca vrea sa fie cu mine si n-a vrut, am auzit ca vrea sa fie cu o fata de o reputatie nu prea buna. Data trecuta cand a fost cu ea s-a cam facut de ras. Cum il pot impiedica sa fie cu ea. Imi dati sfaturi sau idei macar. Chiar nu vreau sa fie cu ea pentru ca tin prea mult la el. Ma ajutati? Eu am intrat prima la liceu si el al 7-lea, nu are nimic de a face cu asta, nu?

2 răspunsuri:
| goldheart a răspuns:

Buna, scumpo! Poti incerca sa-i readuci aminte faptul ca, ultima oara cand a fost impreuna cu acea fata, s-a cam facut de ras si poate ca n-ar fi rau sa-si incerce norocul cu o alta fata cu o reputatie buna, desteapta, care tine la el si doreste ca lui sa-i fie bine, adica sa te aleaga pe tine ca iubita. Alt lucru pe care ar fi bine sa ti-l reamintesti este acela ca iubirea nu are nici varsta, nu tine nici cont de notele din catalog, ci de felul omului de a fi, de gandirea acestuia, de respectul pe care i-l acorda partenerului/partenerei. Nu dispera daca nu va dori sa iti acorde macar o sansa: inseamna ca nu te merita si poti incepe sa-l uiti! Sper ca te-am ajutat si iti urez succes in noul an, la liceu! Te pup, fundita? :*:*:*

| ignore a răspuns:

Nu are nikio trebuie intarrea l liceu cu ce e intre voi.io cred ca ii place de aceea fata de aia si nu ii pasa reputatia eiwinking.nu ai ce face ca sa impiedici doar daca ai putea sai demostrezi ca aia e o c**a sau sa faci o poza cand se pupa cu unu.ca asa daca ii zici tuh ceva fara dovezi o sa zica ca esti invidioasa si obsedata de el si vrei sal desparti de eawinkingsi atunci nici n-o sa mai vb cu tinehappy