Buna Cristina,daca esti timida si nu ii poti spune in fata ceea ce simti,atunci vorbeste cu el pe mess sau spune-i la telefon nu iti fie rusine sa dai ochii cu el dupa aia ca poate si el te place, si daca nu incerci, nu risti poate dupa aia iti va parea rau ca nu ai facut-o.
Timiditatea sa stii ca nu a ajutat pe nimeni pana acum.Cel mai simplu lucru pe care poti sa il faci e sa preiei controlul si sa il abordezi.O conversatie, un pretext de plimbare.Gasesti tu.Fii creativa.Ce s-ar putea intampla in afara de a te respinge? Si daca se va intampla sa stii ca inseamna ca nu e pentru tine si atat. Mai sunt baieti destui .Dar singurul lucru pe care trebui sa il faci e sa abordezi.Nu e asa greu vei vedea.Fii naturala.Nu incerca sa impresionezi si cam atat.Restul vine de la sine.Succes
Monica as vrea sa-ti dau funda da nu pot ca nu imi apare ca sa-ti dau scuze da o sa-ti dau daca pot:*
Pai nu stiu ca poate are o prietena si el e in a 6 b eu in a 7 da avem aceiasi varsta
In situatii de astea incape la un moment dat toata lumea. Infrunta situatia, si incearca sa ii spui cu, cuvintele tale ceea ce simti pentru el. Explica-i ca il placi, astfel vei afla raspunsul si te vei simti usurata. Bafta :*.