| ImmortalQueen a întrebat:

Imi place de un baiat si nu stiu cum sa ma bag in seama cu el.Cine are vreo idee? multumesc.

5 răspunsuri:
| Filly_6570 a răspuns:

Metoda simpla: te duci glont la el si ii spui ca il placi si ai vrea sa va cunoasteti mai bine. Baietii reactioneaza foarte promt la sinceritate. Tu esti sincera si directa si el va fi la fel exceptatnd poate cateva cazuri in care ai deaface cu niste adevarate statui ale timiditatii.
metoda complicata: intri in anturajul lui ii afli programul si locurile care le frecventeaza, lucrurile care ii plac si care nu ii plac, si transformi totul intr-un sir de "coincidente" care oglindesc compatibilitatea dintre voi.
Eu as preferea metoda mai complicata chiar daca ia ceva mai mult timp are mai multe sanse de reusita si in felul asta il cunosti si mai bine. Mult succes

| crissti a răspuns:

Simplu! Vorbeste mai mult cu el, urmareste-l si vezi cam ce-i place sa faca, iesiti undeva (prima data mai multi...de preferat si dete si baieti ) si incearca sa te apropii de el! Daca si lui i place de tine de aici in colo totul e simplu oh go on Good luck!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma numesc andreea si sunt din galati. si mie me-a placut de un baiat foarte mult si am reusit sa ma fac prezenta, dar cam greu. me-am luat cea mai buna prietena cu mine si am inceput sa mergem prin locurile in care statea el. norocul meu era ca prietena mea era colega lui. am continuat sa fiu eu am mers pe idea ca daca ma place ma place asa cum sunt. si nu am inceput sa ma alint si sa par o diva. iar lui i-a placut de mine. desi el era cam raut. asa cu nu face o tragedia daca nu te place, in schimb ai grija, nu ii permite sa vorbeasac cum vrea el cu tm si sa te faca de ras, daca face asta inseamna ca 1 ori nu ii place de tine 2 este nesimtit 3: nu stie cum sa se exprime de fata cu tine, si trebuie cumva sa ii dai de inteles ca il placi. te pup si mult noroc.

| blackword a răspuns:

Pai, gaseste un lucru comun si apoi totul vine de la sine. Dar vezi nici sa nu pari obsedata