Cunosc destul de bine povestea asta. Eu zic sa tineti legatura cat este posibil. Sa nu renunti sa vorbesti cu el sau sa te intalnesti cu el, pentru ca poate ti atingi scopul. Eu cred ca tine la ea, dar poate fi vorba si de obisnuinta, mai ales pentru ca ea este mai aproape de el.
Cred ca tu daca ai fi in locul acelei fete te-ai lua de par .
Il cunosti destul de bine, nu renunta!
Daca spune ca isi iubeste prietena si nu vrea sa se desparta de ea, dar in acelasi timp vrea sa fie cu tine, inseamna ca nu te ia in serios, doreste sa aiba doar o aventura cu tine, ceva trecator. In caz ca nu o iubeste cu adevarat, da dovada de lipsa de respect propunandu-ti tie sa fii impreuna cu el; ce relatie ar fi aceasta intre voi doi? El trebuie in primul rand sa-si analizeze cu mare atentie sentimentele si sa decida cu cine vrea realmente sa fie. Tu nu trebuie sa il accepti decat daca se desparte de prietena lui. Altfel, in niciun caz! Nu cred ca vrei sa fii roata de rezerva in viata lui, nu?
Pe prietena lui o iubeste si cu tine vrea doar o aventura. Ce e asa de greu? E logic.Lasa'l in pace si cauta altul care sa te merite cu adevarat
Pai daca zice ca o iubeste, cu tine ce mai face? Cand iubesti pe cineva nu iti place de altcineva si in nici un caz nu ii spui ca vrei sa fi cu ea.
Oricum, cata vreme nu se desparte de ea, si in general chiar... niciodata sa nu accepti sa fi "cealalta femeie/fata". Pe langa faptul ca nu o sa te ia niciodata in serios, nici tie nu ti-ar placea sa iti faca cineva asta daca ai fi in locul ei.
Daca are prietena si nu renunta la ea inseamna ca o iubeste.Mai bine stai linistita, pe tine vrea sa te foloseasca si atat.
Gyo, ai avut dreptate cand ai scris la subiect la mine ca, seamana situatiile.
Dar exista o mica diferenta. El ti-a zis ca isi iubeste prietena si sunt de ceva timp impreuna si nu vrea sa se desparta de ea.
La mine ...sunt de vreo 2 luni impreuna, nu o iubeste, vrea sa se desparta de ea si nu stie ce sa-i spuna ca ii e frica ca ma pierde pe mine.
Spune-i clar : ori, ori!
Daca nu te alege pe tine, renunta!
Cred ca n-o iubeste, dar are ceva sentimente pentru ea. In plus, pe tine te vede ca pe o femeie usuratica, care merita doar statutul de amanta, nu si pe cel de "oficiala". Chiar daca se desparte de celalata, nu cred ca ii vei putea schimba parerea despre tine, nu cred ca vei reusi sa-l faci sa te respecte.