Cel mai simplu gest prin care nu trebuie sa-i spui nimic este sa te agati de gatul lui si sa-l saruti. Functioneaza!
Ii spui ca il iubesti mult si vrei sa fi cu el, si ata, aa si te uiti in ochii lui ca sa ii dovedesti ca sentimeltele tale sunt sincere! Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzz
Ioii`.
Pai, du-te la el si zii.
[asa am facut si eu daca il placi dc sa nu fi cu el`?
Haide`. Fii barbata
Paii. Poti sa-i zici : Uite X [ numele lui ] mie chiar imi place de tine, si nu stiam cum sa iti spun! [ daca mai zice ceva pe langa asta, cum ar fi sa zica: si mie ] atunci ii zici:Vrei sa fii cu mine? Iar daca zice ca lui nu ii place poti sa ii zici : Okey, inteleg, n-are nimic, o sa incerc sa uit Mai bine am ramane numai prieteni . Si daca nu te place sa ramai cu capul sus sa nu fii trista, pentru ca viata e frumoasa Bft!
Invige-ti rusinea, nu te rusina cu ceea ce vrei, ceea ce iti doresti sa faci.Te duci la el si ii spui scuze dar nu stiam cum sa te iau am auzit anumite lucruri despre persoana ta si nu stiam cum sa procedez sa nu primesc o reactie ciudata la cei iti voi spune. Ahahahah asa nu iesi u in pierdere si i-l vei pune si pe ganduri mirat oare despre ce gandeste lumea despre el si cine ti-a spus acest lucru.Nu-l lasa sa te domine, ca asta face in momentele astea.
Andreea.:) întreabă:
linarkfts întreabă: