| Bomboane a întrebat:

Imi place de un baiat si vreau sa fiu cu el! mi-a zis sa'i spun in fata ce vreau, ca nu rezolv nimic cu messengerul! happy pls idei cum i'as putea spune, el s-a prins, da vrea sa-mi inving rusinea tongue dau funda la cele mai bune idei! urgent

Răspuns Câştigător
| UPT a răspuns:

Cel mai simplu gest prin care nu trebuie sa-i spui nimic este sa te agati de gatul lui si sa-l saruti. Functioneaza!

6 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Ii spui ca il iubesti mult si vrei sa fi cu el, si ata, aa si te uiti in ochii lui ca sa ii dovedesti ca sentimeltele tale sunt sincere! Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzz

| diaηα a răspuns:

Ioii`.
Pai, du-te la el si zii.
[asa am facut si eu love struck daca il placi dc sa nu fi cu el`?
Haide`. love struck Fii barbata smug

| Crystina_6663 a răspuns:

Asa is si eu in aceiasi situatielaughing))))

| xSmileGirl a răspuns:

Paii.happy Poti sa-i zici : Uite X [ numele lui ] mie chiar imi place de tine, si nu stiam cum sa iti spun! [ daca mai zice ceva pe langa asta, cum ar fi sa zica: si mie happy ] atunci ii zici:Vrei sa fii cu mine? Iar daca zice ca lui nu ii place poti sa ii zici : Okey, inteleg, n-are nimic, o sa incerc sa uit happy Mai bine am ramane numai prieteni sad. Si daca nu te place sa ramai cu capul sus happy sa nu fii trista, pentru ca viata e frumoasa happyBft!

| fripturici a răspuns:

Pai nu mai vorbesti pe messenger si te intalnesti cu el. big grin

| Elena_9049 a răspuns:

Invige-ti rusinea, nu te rusina cu ceea ce vrei, ceea ce iti doresti sa faci.Te duci la el si ii spui scuze dar nu stiam cum sa te iau am auzit anumite lucruri despre persoana ta si nu stiam cum sa procedez sa nu primesc o reactie ciudata la cei iti voi spune. Ahahahah asa nu iesi u in pierdere si i-l vei pune si pe ganduri mirat oare despre ce gandeste lumea despre el si cine ti-a spus acest lucru.Nu-l lasa sa te domine, ca asta face in momentele astea.