Hey, X vino pana aici
Stii, eu te consider un prieten, nu stiu daca sentimentul este reciproc dar vreau sa iti spun o chestie
Nu vreau sa ma injosesc, ci doar sa iti spun ca eu te admir foarte mult, daca sentimentul nu este reciproc mi-ar face mare placere sa te numar printre prietenii mei...
Acum sa trecem la subiect...Imi place de tine! Poti sa razi, poti sa vizsezi sa faci ce vrei tu! dar eu te gasesc o persoana de la care am ceva de invatat
si dai o imbratisare
sper sa mearga eu asa am facut si... voila
si pe mess fi draguta cu el, dai emoticoane etc
daca nu merge si o tine pe a lui, lasa ca sunt mai multi baieti decat femei pe lumea asta
daca raspunsul este un "nu" atunci nu te alarmezi, si doar ii spui ca ai fost sincera chic el ar trebui sa aprecieze asta dar calma si cu mult tact
bafta, skkmpa:*
Ia-o usurel, iti spun de pe acum ca nu-l iubesti, esti doar atrasa de el si nu e nevoie sa-i spui direct, i-o poti arata prin fapte, purtandu-te frumos cu el, daca te intreaba ce faci nu inseamna neaparat ca te place, probabil e doar amabil.Iti dai seama daca ii pasa de tine prin felul in care te priveste, prin felul in care iti vorbeste.
Pai tu doar intreaba-l la misto de cine ii place(pe cine iubeste). si el iti va raspunde. dar tu sa il presezi sa zica sincer si ca nu ai sa mai spui nimanui. si apoi iti va zice daca te place pe tine sau nu. sau macar intereseaza-te daca are o prietena sau daca ii place de cineva, ca sa stii daca ai sanse la el. incearca sa il faci sa vada ca il placi. incearca sa te comporti frumos cu el. si daca tot e saptamana martisoarelor, da-i cel mai special martisor!