| andrada a întrebat:

Imi place de un coleg de cand eram in clasa a3a (acum sunt in a5a). El stie asta si ma enerveaza ca profita de faptul ca-l plac. Nu ma baga in seama o luna apoi intr-o zi vine si imi zice ceva de genu "ce fain iti sta cu tricoul ala" sau imi zambeste iar apoi iar nu ma mai baga in seama o perioada de timp. Imi vine sa innebunesc. Si el e genu de baiat care cand e cu amicii lui e un golan dar cand e singur se comporta super si cu toate ca se schimba de la un moment la altu' ba in bine ba in rau e inconjurat de fete in fiecare pauza. plz ceva sfaturi. funda+vot
Ms!

Răspuns Câştigător
| alinaiiiioana a răspuns:

Am fost in aceeasi situatie as putea spne...pai intr-un "moment de sinceritate", sa ii zici ca tiai dat seama ca de fapt tu il vroiai drept prieten, ca nu iti place de el dar abia acum ai constientizat, lucruri total neadevarate da tu i le vei zice cand sunteti doar voi doi, il vei face sa isi ridice niste semne de intrebaresi te vei comporta cu el mai rece eventual te dai la un prieten de-al lui...va vedea ca te pierde si probabil va face ceva in privinta asta daca tot nu va face nimic inseamna ca iti pierzi timpul:*

2 răspunsuri:
| alinaiiiioana a răspuns:

Daca vei reusi sa imi trim un msj sau cevahappy

| RebelChild a răspuns:

Pai se vede ca el nu te place.
Pur si simplu te amagestea :-J
Daca inca iti mai place de el nu stiu de ce nu te opresti.
Adica daca asa se comporta thinking

Dar inca un sfat!
Baieti sunt destui.
Eu zic ca din clasa a5a e prea devreme sa te gandesti la asta.
Dar nu zic "sa nu iti placa"
Nu trebuie sa fii inabunita dupa el.

Nu stiu. eu zic sa nu te mai gandesti la el.Adica e evident ca nu te placewinking