| alexaalexandra a întrebat:

Imi place de un coleg de clasa, dar nu stiu daca si colegei de banca ii place de el. baiatul se uita la mine insistent dar la fel se uita si la colega de banca, si ea se uita la fel la el.deci ii place de amandoua sau ce vrea? problema e ca aceasta colega e mai draguta dect minesad

7 răspunsuri:
| SeNyS a răspuns:

Mai, dc te desconsideri? ca ar fi ea mai draguta, in primul rand iubeste'te asa cum esti si vei fi iubita! pai daca esti mai indrazneata intreaba'l si tu asa mai in gluma mai in serios daca ii face ochi dulci colegei tale de banca... daca nu, spune'i directk il placi!:*bafta

| OnWeed a răspuns:

Cum adica e mai draguta decat tine? Asta depinde de baiat, ce fel de fata ii place, poate ii place de tine, poate de colega ta, sincer nu pot sa imi dau seama care e treaba cu el. Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el putin mai ocolit despre chestia asta happy

| andreea_8373 a răspuns:

Intreaba-l!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie! cati ani ai? Depinde, ca sa afli daca ii place de tine sau nu, baga o barfa recenta despre ei doi, ca s-ar place si el daca va nega nu-i va place de ea si daca nu va nega nu ii place de tine, ii place de ea! sper ca ti-am fost de ajutor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa gandesti asa... Poate(am zis poate)e mai draguta dar probabil ca tu il placi mai mult sau esti mai desteapta ca ea etc. Poate ai dreptate... Daca baiatul e dragut poate ca si colega ta de banca il place. Uneori trebuie sa lupti pentru ce vrei. Vorbeste cu el cand sunteti singuri.De preferat nu ii spune ei despre asta. Daca si ea il place sa-r putea sa se iveasca o cearta intre voi, iar certurile nu sunt niciodata bine venite. E bine sa nu iti faci dusmani, chiar daca nu iti este prea buna prietena sau pur si simplu nu sunteti chiar atat de apropiate(lucru de care ma indoiesc avand in vedere ca este colega ta de banca). Oricum, asta nu prea are legatura cu problema ta.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza daca fata aceea e mai draguta conteaza cum o vede el. poate el o vede doar ca pe o amica asa ca nu iti face griji. daca u chiar il placi lupta pentru el nu o lasa pe fata aceea sa-l ia ea.

| LilysdaS a răspuns:

Pai daca il placi atunci intra in vorba cu el zi de zi pana aduceti vorba de dragoste si jucati sticluta(adevar sau provocare, doar provocare)pe saruturi diverse
asa am ajuns sa il sarut un baiat de care imi place