Nu neaparat:p daca ti-a facut si el inseamna ca te simpatizeaza macar putin, acu depinde si ce fel de baiat e
Daca as fi in locul tau mai intai m-as asigura cumva ca si el e atras cat de cat de mine inainte sa-i spun ce simt, pentru ca desi tu il placi, el poate nu va tine cont de sentimentele tale si va incerca sa te umileasca.
Daca totusi nu e genul ala de baiat... atunci ai putea sa-l complimentezi pe el, felul in care se imbraca, orice stii ca i-ar placea sa auda, totusi incearca sa nu stai tot timpul pe capul lui, altfel o sa se simta sufocat si in cel mai rau caz o sa te creada o obsedata si o sa te evite.
Acum se poate intampla ca el sa te refuze, asta nu e o tragedie mai sunt inca alte cateva mii de baieti care sunt in asteptare
Eu m`a pricep in sfaturi in orice categoria, ajutor doar pe messenger yoo.andrey@yahoo.com, astept
Ce frumos! i-am facut).si mi-a facut si el.i-am zambit si mi-a zambit si el.
.si de aici e mai complicat!
Pai.poti incepe prin a incerca sa-l ''atragi'' undeva unde sa fiti doar voi 2...noua baietilor ne plac fetele cu initiativa,care stiu ce vor...iar daca esti mai timita, invinge-ti timiditatea, pana la urma ce ai de pierdut?
succes sper sa-ti fi fost de folos