| AOD a întrebat:

Imi place de un coleg, iar acesta ma place pe mine. Spuna sta pentru ca in clasa am un coleg X care imi e cel mai bun prieten baiat si acesta imi vrea tot binele. I=am zis ca imi place de Y si acesta mi-a zis ca si Y ma place pe mine.Stiu ca ma place pentru ca face ce face si se uita la mine, intra in vorba cu mine zambeste.Sa zicem ca joaac fotbal cand vin si eu la sport sa ma uit cum joaca vrea sa fie cel mai bun. In fine m-am decis sa fac eu primul pas pentru ca el e foarte rusinos.Pe mess nu prea intra deci este exclus. Ma gandeam sa ii zic la scl... Dar cum sa il iau ca sa fie mai bine?! dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| Blondamea a răspuns:

Pai ia-l pe ocolite incepe cu buna, ce faci chestii in astea pe urma fa in asa fel incat sa remaneti un pic singuri ac sa nu afle toti ca e mai bine si spune-i ca il placi
bafta:X:X:Xbig grinDbig grinbig grinbig grinbig grin

P. S sa imi spui rezultatul

1 răspuns:
| Nightfall a răspuns:

In cazul acesta nu ar trebui sa fie foarte dificil, fiindca daca e o fire mai timida si te place, atunci va stii sa aprecieze faptul ca tu iei initiativa si iti va raspunde pozitiv. Prinde-l intr-un moment la scoala cand e singur si intreaba-l direct daca ar vrea sa fiti impreuna. Ai grija doar sa mentionezi inainte ca tu ai vrea, ca nu cumva sa creada ca incerci sa il fortezi pe el sa faca primul pas, cerandu-i lui un raspuns fara sa spui ce simti tu. Succes!