Nu cred. Probabil cateodata se plictiseste si isi aminteste ca are o fata de care poate sa isi bata joc oricand. Nu iti fa sperante prea mari.
Eu cred ca te evita, si tu te tii scai de el.Baietilor nu le plac fetele care se tin dupa ei.Nu cred ca te place.
Nu fiti mai rautaciosi...
Ma poate ca baiatul chiar te placee...
dar nu stie cum sa ti`o spuna
Dar tu ar trebui sa il intrebi...
si face astea din gluma
Da, ce sa zic am fost si eu in situatia asta...nu stiu ce sa zic nu cred ca un baiat daca ii spui ca il placi ar face ceva sa te raneasca. cel potin nu un baiat cu capul pe umeri...
du-te la el si spune-i: "Priveste-ma in ochii si zi-mi ca nu simti nimic pentru mine. atunci o sa afli..."
Eu zic ca nu te place din moment ce te respinge... avand in vedere ca ai zis ca a dat martisoare colegelor - pretind ca nu e un tip timid sa zic. si ar fi vorbit cu tine, ba chiar va intelegeati mai bine daca nu primeai raspuns fiindca statea pe ganduri...
te respinge. poate esti prea sufocanta pentru el. nu mai insista impaca-te cu ideea. eu sunt in aceeasi situatie cu o colega insa nu prea mai vorbesc de ceva timp cu ea mare lucru si cred ca e mai bine.nu vreau sa par un sufocant nu mai insist.am inteles.chiar de am suferit mult timp