| andrada a întrebat:

Imi place de un coleg si azi la muzica am stat langa el si din cand in cand se mai uita la mine si dintr-o data isi pune mana pe scaunul meu si se muta mai aproape de mine si imi zambeste si zice "ce frumos scrii" (si chiar sm incercat sa scriu frumos atunci deci nu a zis la misto). Faza e ca pana azi nu ma bagat in seama...nu stiu ce i-a venit in ultima ora

Cum sa fac sa ma apropii mai mult de el?

funda +vot

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ceva,in acel moment i-a atras atentia si s-a trezit ca chiar ii place de tine.Cum sa te apropii mai mult de el? Priveste-l,zambeste-i,cere-i lamuriri pe teme de scoala,da-i id-ul tau(poate vrea sa vorbiti si in afara scolii...),fii naturala,vioaie,vesela(nu exagerata), intreaba-l ce muzica ascula, fii mai draguta cu el decat cu restul.Acum stii ca te place, daca vede toate aceste incurajari, se va apropia in mod sigur si...nu se stie niciodata.Mult noroc!

3 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Date aproape de el si spunei ca si el scrie frumos , spunei ca ai vrea sa-l cunosti mai bine

| push2gl a răspuns:

Date aproape de el si spune-i ca si el scrie frumos, spune-i ca ai vrea sa-l cunosti mai bine

| alecsStar a răspuns:

Fa glume cu el. vorbitii des... sa pari de gasca iar dupa aia ii zici sincer ca iti place de el si ai vrea sa stii daca sentimentul e reciproc.