| D1620 a întrebat:

Îmi place de un coleg, si pana acum cateva zile chiar credeam ca si el ma place (pentru ca se prefacea ca vrea sa imi faca altceva si ma imbratisa, sau cand trecea pe langa mn se apropia foarte mult de mn ca si cand vroia sa ma imbratiseze, mereu ma ajuta si ma asculta iar pe restul fetelor din jur nici nu le baga in seama) iar acum nu imi mai vorbeste, nu ma mai baga in seama, si chiar a vrut sa ma supăr pe el. Si nu stiu ce sa mai cred pentru ca mie imi place de el si chiar vroiam sa vorbesc cu el dar acum...

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu pot intelege care ar putea fi motivul care te-ar retine sa-l intrebi pur si simplu asa in mod direct.Singurul mod de a rezolva dilema in care te afli este intrebarea directa. Incearca sa-l determini sa-ti dea un raspuns clar concis si in functie de raspunsul lui vei intelege care ii sunt sentimentele lui fata de tine si o posibila relatie. Curaj.

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

S-a plictisit de tine very simplu

| RAY a răspuns:

Omul a vrut sex nu i-ai dat pa sau i-ai dat?

| R0R0 a răspuns:

Ce schimbare bruscă de atitudine.
Fa-ti curaj si intreaba-l de ce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu nu i-ai raspuns clar s-a simtit respins. Iesiti in oras si vorbiti.

| Bibble a răspuns:

Probabil ca a crezut ca nu-l placi, s-a simtit prost pentru felul in care se comporta si incearca sa se departeze de tine ca sa nu sufere. Vorbeste cu el