| LALALALASONG a întrebat:

Imi place de un tip care are o prietena de 3 ani. El a inselat'o pe ea si eu pe prt meu, acum 1 an si ceva.Si acum o sa facem revelionul impreuna...Si o sa o insele iar eu numai sunt cu nimeni. Mi-as dori sa fie doar al meu si sa termine cu tipa aia( ea a iesit cu altu, s-a dat la altu, au avut certuri uratE) si la urmatoarele faza din astea s-a term relatia. Dar pana nu se termina eu nu stiu ce sa fac, cum sa ma bag chiar daca este urat dar imi place foarte mult de el. El este cu 3 ani mai mare ca mine dar nu conteaza asta. O sa mergem intr-o tabara de revelion cu prieteni si acolo o sa purtam mai mult ca un cuplu si al telefon vorbim non-stop.cu prietena lui nu se intalneste. Ce sa fac? crying(Helppppcrying(FUNDA

Răspuns Câştigător
| greenish a răspuns:

Pai daca a inselat`o pe aia cu tine asa va face si cu tine. Eu una zic sa iti cauti pe altcineva, care sa iti fie fidel. Scuza`ma ca te intreb, dar chiar iti place sa fii pe locul 2? Sa fie cu tine doar cand are el chef? Pentru ca daca inca nu a terminat`o cu tipa respectiva e clar ca poate simte ceva pentru ea, ca de nu, o lasa pentru tine sau pentru altawinking Oricum, aici decizia este a ta happy Bafta!

3 răspunsuri:
| Tigrita a răspuns:

Nu e nici o problema. Da e urat sa furi iubitul sau iubita cuiva. Eu numesc salvat. De ce? Daca tu ai mai multe calitati decat iubita lui atunci e bine sa sta cu tine.

| sinx a răspuns:

Banuiesc ca are el motivele lui sa fie cu cealalta. Tot ce cred eu ca ai putea sa faci este sa te porti atat de frumos cu el incat sa fie nevoit sa te aleaga pe tine. Pe de alta parte, daca i te arunci direct in pat, o sa isi faca despre tine o idee, in mare. Nimeni nu cred ca ar vrea sa isi lase iubita pentru una de genul asta. Funda?

| LALALALASONG explică:

Daca aveti un sfat va astept la id meu de mess : bby_biianca