Nu e deloc ciudat sa faci primul pas din momet ce iti place de el,mi se pare destul de ok!
de ce sa nu faci primul pas? sa atepti sa faca alta si sa il pierzi?
daca iti place de el,incearca sa ii spui,nu stiu,invitandu-l la o cafea,un suc,sau pe mess, sau in parc, depimde ce varsta ai!
parerea mea este sa actionezi cat de repede pana nu il ia alta!
Ok. Fa tu primul pas.
Cand ti-am zis mai sus sa faci primul pas, de fapt nu m-am referit la acel pas in care ii spui sentimentele tale fata de el, ci acel pas in care incepi sa te ei in vorba cu el.
Indeamna-l sa-ti faca complimente (arata-i partile frumoase sa zic asa, ale tale, fizice si morale ), ochi de exemplu daca ii ai frumosi si te uiti la el in ochi lui cand vb cu el, nu e normal sa nu-ti zica ce ochi frumosi ai.
Asteapta pana in momentul in care o sati zica fara sa-i zici tu nimic, nici sa nu-l bagi in seama, "Buna, ce faci.(nu stiu cum te chema), dupa aia e al tau.
Pai daca zici ca e suuper dragut si iti place asa de mult de el incearca sa vezi daca si el te place. daca nu observi nimic incearca sa ii spui daca te place atuci totul va fi bine.dar daca nu te place nu-i nimic.mai incearca.mult noroc!
Prinde tupeu si arata-i cine esti tu cu adevarat. o sa mearga, iar daca nu. atunci nu merita :*
beausingurlamasamea întreabă: