| PinkMademoiselle a întrebat:

Imi place de un tip din liceul meu. Eu sunt a 9-a si el a 11-a. Ne salutam, mai vorbim din cand in cand pe mess... Nu stiu ce sa fac. Sa ii spun ca il plac, sa il invit undeva sau sa mai astept?:-s Dau fundita pentru cel mai bun raspuns:*

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mai așteaptă, nu trebuie să-l inviți tu!
Pa, pa.

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Daca va cunoastwti de mai mult timp, daca esti sigura ca il placi ca nu te va insela sau badjocori sau ceva de genu spune-i fal sa inteleaga, cucerestel, su vezi reactia lui.aratai ca esti o fata mai tare decat ori care din clasa lui.aratai cine esti cu adevarat si nu renunta pana nu ajungi unde vrei. vorbiti, iesiti a la un suc, in parc cu niste prieteni la inceput appoi singur si restul stiu tu ce sa faci

| Dulke a răspuns:

Eu zic sa ii zambesti frumos, sa te porti cat de normal ejt tu, dar sa pui pe un prieten de al tau si al lui sa il intrebe daca t place sau simte ceva pentru uh, ca sa nu cazi. urt daca faci tu primul pas si sa nu simta nik...mai ejt si fatahee hee pwpi si baftha

| Mishee a răspuns:

Buna! kiss
Eu zic sa-i spui exact ce simti tuhappy Este cea mai buna modalitate de a scapa de acest "stres" si de a fi sincera cu el. Nu te teme sa fi sincera, adevarul a castigat mereukiss
Cat despre invitat, parerea mea este doar sa-i spui adevarul pentru momenthappy
Succes kiss

| adryan_6339 a răspuns:

Parerea mea daca tot ai id-ul lui bagate pe el laughing, vb cu el pe mes zic eu, pentru ca acolo e curaj, talent, tupeu laughing detoate si invita-l la un suc ceva daca el e nesimtit si no face tongue si daca iese ceva e bine eu zic ca va merge :* cerei si nr de telhee hee hai sa ai bafta papa

| BiBi_8880 a răspuns:

Da-i un pupic si vezi ce se intampla :devil)