I-al deoparte si spune-i ce simti. Oare nu asta este evident? Pana nu este prea tarziu caci va veni alta si tot asa.Nu cred ca ar fi greu pentru tine mai ales ca esti fata, 2-3 vorbe si stie ce are de facut si iti intelege intentiile.Mai de apreciat este cand o fata vine prima.Eu si pe toti care-i cunosc mereu ne-am uitat cu respect la cele care vin cu tupeu si se baga in seama cu un baiat.Se inteleg multe chestii d`aici(numai de bine).Pe urma cand va intreaba cineva cum v-ati cunoscut ai sa zici ca tu te-ai dus la el pentru ca el era rusinos.SucceS!
Eu as zice sa ii dai o intalnire, dar cand sunteti doar voi doi, pentru ca s-ar putea ca fiind cu prieteni lui, sa iti rada in nas, asa cum fac totii baieti, dar cand e singur se comt normal, spune-i ce simti pentru el, poate si el simte la fel. bafta!
Baietii se uita dupa orice fata Asta asa, ca o introducere.In al2lea rand trebuie sa vorbesti cu el fata in fata si sa-i spui ca simti ceva pentru el
Si regula asta cu "baiatul face primul pas" nu mai e valabila Asa ca, daca iti place, spune-i, fii directa, sa stie ca nu are cum sa-si bata joc de sentimentele tale.
Daca nu vorbesti cu el poti doa sa speri ca te place si nu o sa mearga asa... mai bine ii spui o data ca tie iti place de el si il intrebi daca ssi lui ii place de tine
Succes
Pai ai putea macar sa te imprietenesti cu el..sa incepeti sa deveniti prieteni foarte buni si cu timpul poate o sa inceapa si el sa te placa