Amalia ti-am raspuns la mesaj... cred ca ar trebui sa nu o judecam atat de drastic.
Poate pare gresita tactica ei dar a incercat un lucru.
Amalia ne cere pareri pentru a incerca si alte metode.
Tipul e posibil sa astepte alte semne sau sa nu fie neaparat interesat. Uneori barbatiilor le place sa se joace si sa vada ca fata/femeia se chinuie pana primeste atentie.
Lasa-i o felicitare sau un biletel pe birou " acesta nu e o greseala, sper sa ai o zi buna!"
Lucrurile creative ii face pe barbati sa cedeze si sa devina interesati.
Este evident ca nu-i idiot, dar nici interesat de tine.
Daca era interesat cat de putin, profita de prima ta greseala, cat ai zice peste.
Nu a facut-o, semn ca nu-i place cum te dai la el.
Sa fim seriosi, la varsta asta stie deja toate tricurile fetelor si este selectiv.
Apoi, daca vrei sa impersionezi un baiat, lasa naibii abrevierile: vbm, ft, cm ....asta-i limbaj de pitipoanca.
Doamne, copilarisme d'astea n-am mai auzit din generala. Pe bune? Din mesajul ala cu "bine ft, mai vb" trebuia sa inteleaga el, subtil, ca vrei sa vorbesti cu el? ))))
Fereasca. E un barbat in toata regula. Iar tu esti o femeie in toata regula. Pune mana si scrie-i. LUI. DIRECT. Nu la fete imaginare si pupici trimisi in neant.
La 26 tu ești cam imatura, la faza cu mesajele din greșeală, ce ai fi vrut sa facă el dacă mesajele erau din greșeală, nu avea ce sa zică, e un bărbat de 30 de ani nu un pusti. Nici tu nu ești puștoaică asa ca încearcă alte modalități de a flirta pe viitor. Cu acest tip nu rămâne decât sa găsești ocazii, momente în care sa porți o conversație reala, sa vezi dacă poate fi ceva între voi.
Daca tu la 26 ani, ai o gandire ca aceasta, inseamna ca trebuie sa te trezeasca cineva la realitate. Ati transformat un mijloc de comunicare intr-o religie. Sunteti in stare intr-o zi sa va inchinati la whatsapp, care-i pentru voi singura masura a dragostei. Simt deja ceva rece pe sira spinarii, gandindu-ma ca puteti fi asa.
Nu pare deloc flirt subtil, mi se pare ca ascunde frustrari/urã. deoarece nu ti-a dat el Mesaj, de aia ai incercat rahaturile astea. Greu iti e sa te pui in locul lui? Dacã ti-ar fi Dat mesaj si dupã "oh scuze alta tipã" cum te-ai fi simtit? fi Clara Cu el. Poate mai ai sanse.
Buna Amalia! Probabil nu ai primit raspunsul meu la mesajul tau. Se pare ca trebuie sa intri la setarile contului tau si sa dai accept la a primi mesaje de la toata lumea nu doar de la seniori. O zi buna!
Cred ca nu te place
si crede ca esti cam cascata!
Daca tot vrei ceva, spune-i in fata, nu ai 12 ani si daca e ceva, e... daca nu...aia e
linarkfts întreabă: