anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un tip. El e mai mare de varsta ca mine (am 26, el 30). Mi-e rusine sa-i zic direct asta. Am incercat subtil sa "ma dau" la el. I-am trimis pe Whatsapp "din greseala" 2 emoji-uri cu sarut, scuzandu-ma apoi ca nu am vrut sa-i trimit lui asta, ca nu am fost atenta cui trimit. El nu a raspuns nimic dar a vazut (seen). I-am mai trimis odata alt mesaj, tot "din greseala", facandu-ma ca e adresat unei prietene, in care am scris asa: "Bn ft, mai vbm. Ma grabesc, sunt pe fuga! Plec in oras si las telefonul la incarcat ca am bateria pe terminate. Da-mi tu mesaj cand ajungi acasa. Te pup!" sugerand-ui subtil ca vreau sa vbm. A dat seen dar nu a raspuns si nici eu nu m-am mai scuzat, lasandu-i de inteles ca eram grabita, de aceea i-am lasat "din greseala" mesajul. Din nou. Poate asteapta sa-i mai dau mesaje de genul ca sa ajunga la o concluzie certa, zic. El e un fin observator, genul cu "ochi la spate", care vede si tace, tocmai de aceea procedez asa. Credeti ca in circumstantele acestea si-a dat inca seama? Ce m-ar da de gol ca i-am trimis acele mesaje intentionat?

11 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Amalia ti-am raspuns la mesaj... cred ca ar trebui sa nu o judecam atat de drastic.
Poate pare gresita tactica ei dar a incercat un lucru.
Amalia ne cere pareri pentru a incerca si alte metode.
Tipul e posibil sa astepte alte semne sau sa nu fie neaparat interesat. Uneori barbatiilor le place sa se joace si sa vada ca fata/femeia se chinuie pana primeste atentie.
Lasa-i o felicitare sau un biletel pe birou " acesta nu e o greseala, sper sa ai o zi buna!"
Lucrurile creative ii face pe barbati sa cedeze si sa devina interesati.

| Violleta2022 a răspuns:

Este evident ca nu-i idiot, dar nici interesat de tine.
Daca era interesat cat de putin, profita de prima ta greseala, cat ai zice peste.
Nu a facut-o, semn ca nu-i place cum te dai la el.
Sa fim seriosi, la varsta asta stie deja toate tricurile fetelor si este selectiv.
Apoi, daca vrei sa impersionezi un baiat, lasa naibii abrevierile: vbm, ft, cm ....asta-i limbaj de pitipoanca.

| sofisis a răspuns:

Doamne, copilarisme d'astea n-am mai auzit din generala. Pe bune? Din mesajul ala cu "bine ft, mai vb" trebuia sa inteleaga el, subtil, ca vrei sa vorbesti cu el? laughing))))
Fereasca. E un barbat in toata regula. Iar tu esti o femeie in toata regula. Pune mana si scrie-i. LUI. DIRECT. Nu la fete imaginare si pupici trimisi in neant.

| Emma30555 a răspuns:

La 26 tu ești cam imatura, la faza cu mesajele din greșeală, ce ai fi vrut sa facă el dacă mesajele erau din greșeală, nu avea ce sa zică, e un bărbat de 30 de ani nu un pusti. Nici tu nu ești puștoaică asa ca încearcă alte modalități de a flirta pe viitor. Cu acest tip nu rămâne decât sa găsești ocazii, momente în care sa porți o conversație reala, sa vezi dacă poate fi ceva între voi.

| ywar a răspuns:

Daca tu la 26 ani, ai o gandire ca aceasta, inseamna ca trebuie sa te trezeasca cineva la realitate. Ati transformat un mijloc de comunicare intr-o religie. Sunteti in stare intr-o zi sa va inchinati la whatsapp, care-i pentru voi singura masura a dragostei. Simt deja ceva rece pe sira spinarii, gandindu-ma ca puteti fi asa.

| sofisis a răspuns (pentru ywar):

Cel mai mare dezastru din lume e sa iti dea "seen" laughing)) catastrofa, iti dai seama?

| Crackman a răspuns:

Invita persoana la o cafea? mai clar de atata nu ai cum.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pare deloc flirt subtil, mi se pare ca ascunde frustrari/urã. deoarece nu ti-a dat el Mesaj, de aia ai incercat rahaturile astea. Greu iti e sa te pui in locul lui? Dacã ti-ar fi Dat mesaj si dupã "oh scuze alta tipã" cum te-ai fi simtit? fi Clara Cu el. Poate mai ai sanse.

| Paul754880338 a răspuns:

Buna Amalia! Probabil nu ai primit raspunsul meu la mesajul tau. Se pare ca trebuie sa intri la setarile contului tau si sa dai accept la a primi mesaje de la toata lumea nu doar de la seniori. O zi buna!

| ibaal a răspuns:

Cred ca nu te placelaughing
si crede ca esti cam cascata!
Daca tot vrei ceva, spune-i in fata, nu ai 12 ani si daca e ceva, e... daca nu...aia ewinking