| Arianna$ a întrebat:

Imi place de un tip. El este cu 2 ani mai mare ca si mine.Nu stiu sigur daca si el ma p-lace pe mine...adica vorbim, radem...etc.El s-a combinat cu o prietena de-a mea.Tot timpul cand ma uit la el se uita la mine si imi zambeste.Nu stiu ce sa mai cred.Ma puteti ajuta? Merci mult!

Răspuns Câştigător
| Romancutza a răspuns:

Ei bine cred ca ar fi disponibil si pentru tine dar incearca sa vorbesti cu prietena ta sa vezi daca chiar tine la la si daca da cred ca ar fi bine sa ii spui ce simti pentu el si sa ii spui ca el rade cand te vede...asa macar rezolvi ceva. Daca spune nu nu ai de ce sa iti faci probleme sigur se vor disparti chiar daca poate va mai dura putin timp. Daca el suie ca iti place inearca sa il tragi de limba daca intelegi ce vreau sa iti spun. Sper sa iti fie de folos sfatul meu.Bafta Multa!

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, din moment ce e cu o prietena de-a ta, atunci imi pare rau sa iti spun, dar nu cred ca simte ceva pentru. tine, poate ii esti draga, esti simpatica sau pur si simplu glumeste cu tine, dar daca e cu o prietena de-a ta, inseamna ca la ea tine, daca ii placea de tine, cred ca nu se combina cu prietena ci incerca sa fie cu tine...cine stie ce o fi in capul lui, dar sub nicio forma sa nu te bagi in relatia lor si sa nu ii acorzi atentie atata timp cat e cu o prietena de a ta.

| Lorelai a răspuns:

Din moment ce el s-a cuplat cu alta fata, ce mai vrei de la el? E ckar ca nu te place pe tine ci pe acea fata. Cu tine poate vrea doar sa se joacebig grin Daca intr-adevar va fi sa fie ceva intre voi asteapta, fii rabdatoare.vei vedea pe parcurs.

| sasha a răspuns:

Pentru binele tau incearca sa nu iti mai placa de acel tip pentru ca se poate ajunge la ceva urat din chestia asta, gaseste si tu pe alt cineva ca sunt destui baieti. eu zic sa o lasi balta cu el, tu ai spus ca el e cu prietena ta, ok sa zicem ca se desparte de ea se combina cu tine cum crezi ca suna asta si cum vor vedea restul lucru asta, cel putin prietena ta, clar o sa iasa vorbe si tot felul de lucruri urate, eu spun ca destul de ok daca el s-ar desparti de ea din alt motiv decat acela de a fi cu tine si dupa o perioada de timp sa te combini cu el, asa nu ar mai bate la ochi, dar cel mai bine ar fi daca nu ai vorbi cu el ca sa nu iti pierzi prietena, sa stii ca cu el nu poti fi pentru toata viata insa o pritena o poti avea toata viata. Daca nu iti e chiar prietena adica mno va cunoasteti va salutati dar nimic mai mult, poti sa vorbesti cu baiatul respectiv insa vreo sapamana 2 poti astepta dupa despartirea lor. daca tu spui ca iti zambeste poate te simpatizeaza asa un pic si chiar ar vrea sa fie cu tine, daca se desparte de ea si vrea sa fie cu tine tu sa vorbesti cu el ca sa mai asteptati un pic... sa stii ca lucru asta ar cam trebui sa te puna pe ganduri daca el cand e cu acea fata iti zambeste tie si daca o lasa pentru tine poate la fel o sa faca si cu tine cand o sa fi cu el. ai grija de tine, cel mai bine e sa iti gasesti pe altcinevawinking. bafta happy