Si eu st intr-o situatie foarte asemanatoare, doar eu st in a8a si el in a 10 a .In rest, tot este aproape identic.Sincer nici eu nu prea stiu c sa fac,adica nu stiu cum sa il intreb c intentii are,toti cred ca noi doi suntem impreuna,ne alintam in cele mai dragute feluri posibile,si ma imbratisesaza mai mereu,si a incercat sa ma sarute de multe ori, dar nu l-am lasat eu, pentru ca intai vreau sa imi spuna c intentii are.Chiar nu stiu cum ai putea sa il intrebi, pentru ca nici eu nu stiu
Daca nu are prietena si daca sunt atat de multe semne ca simte ceva pentru tine :* ar trebui sa il intrebi tu daca ar vrea sa fiti intr-o relatie sau macar il poti intreba de ce se poarta atat de dragut cu tine :^
Danyela daca asta te ajuta eu zic sa iei tu initiativa si sa-l intrebi ce are de gand...daca vrea sa fie cu tine sau nu. poate ii este rusine sa te intrebe. Spune-i tu ce simti pentru el.nu rata asta.
Toticred ca suntem impreuna, si el stie ca imi place de el si toti stiu inclusiv 2 profesori de-ai mei :d dar toti prieteni mei pe caare ii are si el imi spun,, nu pune prea mult suflet k s-ar putea sa te insele daca vei fi cu el´´ si eu stiu asta, stiu ca daca am fi impreuna si ar aparea o fata noua ar umbla dupa ea. Cred ca este genul de baiat cu care nu poti avea o relatie de lunga durata, dar o sa incerc sa il intreb daca vrea sa avem o relatie impreuna sau nu.Multumesc Alexxloove si celorlalti:*