Incearca sa o aduci in zona ei de comfort. Frumos, in oras, intr-un local etc. Foloseste-te de multe propozitie tampon/pregatitoare pana sa ajungi la cuvintele ''tragaci/pistol'' asa cum sunt ele denumite in jurnalism. Tine insa minte ca '' mai tarziu devine prea tarziu'' si ca nu doresti sa traiesti cu intrebarea ''ce-ar fi fost daca?''. Fii spontan, nu-i foarte greu. Nu exista fata care sa nu aprecieze asta.
Ii spui daca vrea sa iasa la un suc cu tine,de aici isi va da seama. daca accepta ii poti spune atunci, stii eu nu am pe nimeni, ma gandeam ca nici tu nu ai pe nimeni, poate iese ceva intre noi, asta in cazul in care tipa e singura(fara iubit)...ma rog nu stiu cati ani ai de fapt cu adevarat, ca daca aveai varsta care arata aici nu puneai aceasta intrebare, succes.
Ai dreptate pe TPU sunt din ce in ce mai multi copii.
Daca n-au ce face, scoala ba, parintii n-au treaba cu ei, asta e viitorul lumii.
Pai...faza cu iesitul al suc este veche.in ziua de astazi fetele cauta baieti care sa le inteleaga si sa le asculte problemele.depinde acum si de aspectul tau, daca tie iti place de ea nu este neaparat ca si ei sa ii placa de tine
1.incearca sa ii devi un prieten loial care s-o aculte 2.iesiti afara ca prieteni momentan aproprie-te de ea intr-un mod frumos, facand glume bune incurajand-o. 3.cand simti ac e momentul in care este timpul sa spui ce simti pentru ea ar fi de preferabil ca acel moment sa aiba loc face2face nu pe mess sau facebook, altfel aceasta relatie incepe cu stangul, sa ne spui cum a decurs totul.
E singura
Si imi place de ea
dar nu vreau la suc
asa a facut un prieten si nu a iesit nimic si a dat si banii degeaba:cum sa ii spun ma ipe romaneste nu la suc
Johnnymoon întreabă:
SkrillexBorgotere întreabă: