Daca spui "te iubesc" si dupa spui "ma gandesc" iti cam strica toata iubirea... eu zic : iubeste, traieste, invata, greseste pana cand? pana gasesti persoana potrivita sau o regasesti
Daca iti doresti sa te impaci cu el incearca ca pe mess sa aduci vorba despre o reluare a relatiei si acolo sa stabiliti cum si ce fel Succes Da nu prea te-am ajutat dar astazi nu le am cu raspunsurile nu stiu de ce
Daca il iubesti atat de mult intreaba-l daca vrea sa va refaceti relatia si sa daca vrea sa fiti din nou impreuna. si daca sunte-ti prieteni de familie e si mai bine ca puteti sa va intalniti de multe ori si parintii vostri poate ca nu se vor opune asa ca ai face bine sa treci la actiune.bafta
Merci pentru sfaturi ... o sa tin cont de ele si sper sa fac alegerea corecta si daca nu... asta este
Tks all
Sarbatori Fericite :*
Cerei o intalnire in oras si spui acolo ca il iubesti mult! Poate te va si saruta asta va fi un semn clar ca te vrea mult de tot inapoi!
Sunt de acord cu tot ce au zis si ceilalti. Ar trebui sa ii mai dai o sansa... Poate lui ii pare rau ca v-ati despartit si daca zici ca si da semne ca ar vrea sa va impacati, ar trebui sa incercati din nou
Eu spun sa ii mai dai o sansa. Depinde din ce motiv v-ati despartit. Eu cred ca fiecare merita o sansa in plus. Daca tii la el si consideri ca si el...risca
Tot ce pot sa-ti spun este sa-ti asculti inima. Fi hotarata si nu fa nimic ce te face nefericita. pup
AndrewTate7789 întreabă: