Nu cred ca ti se pare, tipul te cam plaaaaace, cred ca destul de mult, daca iti face astfel de complimente. Incearca sa flirtezi cu el, se va lasa in ceva timp cu o relatie din cate cred eu. Bravo! :*
Eu cred chiar ca de aia il placi, pentru ca el te place pe tine. Acum, depinde cat de mult si pentru ce te place. In plus, daca esti frumoasa si ai ochi superbi (are spirit de observatie) nici nu e greu sa te complimenteze. Intelegi probabil ca asta este o joaca, apoi devine ceva serios... uneori se termina si suferi. Apoi o iei de la inceput si tot asa, pana te faci mare. Atunci vin adevaratele probleme.
Acum insa bucura-te de fiecare compliment dar fii cu rezerve; intotdeauna sa stii ca oamenii mai si mint (nu atat la complimente)... dar fii rezervata, macar in sinea ta.
Dac stii ceva engleza iti sugerez sa citesti despre Natalie Portman, ce care a luat Oscarul anul asta. Incerca sa citesti tot, sa vezi cum o fata/femeie poate ajunge cineva... http://en.wikipedia.org/wiki/Natalie_Portman
Poate e interesat de tine, adica te place...dar nu te lasa pacalita de 2 vb dulci...Incearca sa afli daca el chiar tine la tine
Daca intr-adevar te place, fi sincera cu el si spune-i ce simti pentru el
Bafta!
Eu cred ca te place daca spui ca iti face complimente si se poarta frumos cu tine.
linarkfts întreabă: